Haberler

Ak Partili Kadınlar Afrin Şehidinin Ailesini Ziyaret Ettiler

AK Parti Kilis Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin ile yönetim kurulu üyeleri Zeytin Dalı Harekatı’nda PYD/PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan’ın Polateli ilçesine bağlı Karapınar köyünde ki ailesini ziyaret etti.

AK Parti Kilis Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin ile yönetim kurulu üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'nda PYD/PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan'ın Polateli ilçesine bağlı Karapınar köyünde ki ailesini ziyaret etti.

Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan'ın annesi Gülizar Doğan ile babası Hanifi Doğan'ı ziyaret eden Kilis Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin ile yönetim kurulu üyeleri, bir süre sohbet ettikten sonra Şehit Yunus Emre Doğan'ın mezarına giderek, dua ve kuran-ı kerim okudular.

Gaziler günü nedeniyle hem gazi aileleri hemde şehit ailelerini ziyaret ettiklerini ifade eden Öztin. "Şehitlerimiz yakınları bizlere emanettir. Türk halkına emanettir. Her zaman şehitlerimizi aileleri ile gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emre Doğan Ak Parti Kilis Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

title