Haberler

Ak Partili Bilen, Gördes'te Bayramlaştı

Manisa'nın Gördes ilçesinde bayramlaşma programlarına katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, FETÖ ile mücadelenin son fert kalana kadar süreceğini söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, bayram ziyareti dolasıyla gittiği Gördes ilçesinde önce partililerle ardından da protokol ve vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye meclis üyeleri ve partililer ile parti binasında bayramlaşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ardından partililerle birlikte Belediye Çay bahçesinde düzenlenen toplu bayramlaşma programına katıldı.

"Mücadelemiz son fert kalana kadar sürecek"

Gördes Kaymakamı Tugay Hakan Bilgin, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Emniyet Amir vekili Komiser yardımcısı Hüseyin Özsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İnci, daire amirleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaşların katıldığı bayramlaşma programında konuşan İsmail Bilen, "Biz güçlü ve büyük Türkiye'yiz. 17-25 Aralık'tan sonra 15 Temmuz süreci başladı. FETÖ terör örgütü ortaya çıktı buna hepimiz şahit olduk. Dini bir cemaat olduğunu iddia eden FETÖ terör örgütünden ümmet ve millet olarak çok zarar gördük. Bunlar yıllarca din sömürgeciliği yapıp ülkemizi içten içe ele geçirmeye çalıştılar. Ancak halkımız ve bunların tuzaklarına düşmedi. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile püskürtüldü. Bunların bir dini cemaat değil, ihanet çetesi olduğunu gördük. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile bu ülkeyi karanlığa gömmeyi ve parçalamaya çalıştılar. Ancak sizlerin sayesinde emellerine ulaşamadılar. Şimdi de iftira atıyorlar. Kanmayacağız, mücadelemiz devam ediyor, son fert kalıncaya kadar da devam edecektir. Bizim tek vatanımız var. Vatan olmazsa siyaset olmaz. Onun için hep birlikte vatanımıza sahip çıkacağız. Söz konusu vatan olunca bizler siyasiler olarak bir aradayız. Yakınlarımızdan bunlarla bağlantısı olan varsa duygu sömürüsü yaptırmayacağız bu alçakların kökünü kazıyacağız." dedi.

"Bir olalım, diri olalım"

Darbe girişiminin ardından sadece FETÖ'yle değil 7 düvelle mücadele edildiğini kaydeden Bilen şunları söyledi:

"15 Temmuz süresince sizler demokrasi nöbeti tuttunuz, sağ olun var olun. Milletimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak demokrasiden yana olduk. Sadece bunlar mı? Hayır, bu süreçte 7 düvele karşı mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar çünkü biz halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Köprüler, duble yollar, hastaneler, barajlar yaptık. Başladığımız hizmetleri yıllarca bekletmedik en kısa sürede tamamladık. Hamdolsun alnımızın akıyla sizlerin karşısındayız. Yeter ki bu birliğimiz bozulmasın. Bir olalım, diri olalım aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyelim."

Gördes Kaymakamı Tugay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol da konuşmalarında tüm Gördeslilerin bayramını kutladıklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Bilen AK Parti Gördes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title