Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Kılıçdaroğlu) Kaşıkçı Olayıyla İlgili Yaptığı İthamlar, Baştan Aşağı...

- AK Parti MYK Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı devam ederken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

- AK Parti MYK Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı devam ederken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Kılıçdaroğlu) Kaşıkçı olayıyla ilgili yaptığı ithamlar, baştan aşağı yalandır, dünyada hiç kimse bu iddialarda bulunmamıştır, tam tersine Türkiye'nin, cumhurbaşkanımızın bu iradesiyle ortaya koyduğu dirayetle oluşturduğu baskıyla bu soruşturmanın gittiği batı basınında yazılıyor. Batılı liderler tarafından ifade ediliyor. Ne olursa olsun, Cemal Kaşıkçı meselesinde göreceğiz, ne varsa Türkiye ortaya çıkaracaktır."

Kaynak: AA / Politika

Merkez Yürütme Kurulu Ömer Çelik Ak Parti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title