Haberler

Ahu Yağtu Aradığı Aşkı Efe Dursun'da Buldu

Güncelleme:

Komedyen Cem Yılmaz'dan boşandıktan sonra adı bir sürü insanla anılan Ahu Yağtu, aradığı aşkı Efe Dursun'da buldu. Dursun, "Seni daha çok arzuluyorum" diyerek aşkını ilan etti.

Altı yıl önce boşandığı Cem Yılmaz'dan sonra adı birçok kişiyle anılan Ahu Yağtu, aşkı buldu. Oyuncunun, uzun bir süredir içecek fabrikaları olan Efe Dursun'la birlikte olduğu ortaya çıktı.

İş insanı geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle İspanya'nın Barselona şehrinde yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti.

"SENİ DAHA ÇOK ARZULUYORUM"

Miliyet'in haberine göre; eski bir fotoğrafı paylaşan Efe Dursun, "Ben olmadan bir gün bile olmaz. Seni daha çok arzuluyorum. Neyse ki, iyi ki" notunu düşerek, kalp emojisi koydu. İlişkiyi sadece yakın arkadaşlarına söyleyen çiftin, gazetecilere görüntü vermemek için İstanbul'daki popüler mekanları tercih etmedikleri öğrenildi.

Ahu Yağtu Aradığı Aşkı Efe Dursun da Buldu

Çift, gazetecilere görüntü vermemek için İstanbul'daki popüler mekanları tercih etmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Barselona Ahu Yağtu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

P.:

Seni arzuluyorum ne ya.. biraz edep edep...

11
3
yanıtYanıtla
d:

edeple ne ılgısı var yahu, sıze ne ? ılgılenmeyın o zaman. sevısmek de ayıp degıl bu arada. sevısmek ıstıyorum demek de ayıp degıl. senı sevıyorum demek de oyle. bılgınız olsun

yanıt2
yanıt4
simli:

SEVAN ERKEK BU KADAR ORTALARA DÖKÜLMEZZZ REKLAM KOKUYOR

10
0
yanıtYanıtla
simli:

REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

8
0
yanıtYanıtla
.......................................:

olabilir ne var bunda seni derdi mi aldı salak. . .

yanıt0
yanıt4
FANİ:

Ben bu kadini cok begeniyorum.Pek yakiştiramadım ikisini ama gerçekten seviyorlarsa Allah mutlu etsin demek düşer.

3
1
yanıtYanıtla
cahillik başa bela cebe de zararı var:

Bizim seçmen gibi diyorlar ya enflasyon uçtu pahalılık canımıza tak dedi, maaşlar hiç artmadı, eyt , ek gösterge sonra ne oluyor başka verecek parti mı var dı beka için verdik

2
2
yanıtYanıtla
canan:

sevmiyor ya da sevgiyi arzu sanıyor

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazı:

REKLAM İÇİN ÜSTÜNÜ AÇACAK GÜZELLİĞİ OLMADIĞINA GÖRE NE YAPSIN

0
1
yanıtYanıtla
Aha:

Al sana başka bir Ahmet Kural. Ahu Sıladan tüyo alsın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title