Haberler

Ahmet Kural, Mahkeme Esprisiyle Takipçilerinin Tepkisiyle Karşılaştı

Güncelleme:

Sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural, 2033'te Mars'a gerçekleştirmeyi planladığı ilk insanlı seferi için 'komik' astronotlar aradığını duyuran NASA'ya cevap olarak "Mahkemem var, bir yere gidemem" diyerek espri yaptı.

Sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural, 2033'te Mars'a gerçekleştirmeyi planladığı ilk insanlı seferi için 'komik' astronotlar aradığını duyuran NASA'ya cevap olarak "Mahkemem var, bir yere gidemem" diyerek espri yaptı.

"MARS YOLCULUĞU SİNİRLERİ YIPRATIYOR"

BBC'nin haberine göre, kurumun komik bir kişinin ekiplerin gergin ortamlara baş etmesini kolaylaştıracağına işaret eden araştırmalara dayanarak dört astronot grubuyla çalışma yürüttüğü açıklandı.NASA'nın araştırmasına öncülük eden Florida Üniversitesi'nden antropolog Prof. Jeffrey Johnson, "Mars yolculuğu gibi, sınırlı bir alanda uzun bir süre kalmak sinirleri yıpratıyor. Bu nedenle uzay aracında, işlerin normal seyrinde yürümesi için ekibin moralini yüksek tutacak birine ihtiyacınız var" dedi. Johnson, Antarktika'da dört yıl süren araştırmaları sonunda, "komik, lider, ahbap, hikaye anlatıcı, uzlaştırıcı ve dert ortağı" gibi karakterlerin ekipleri birleştirdiği ve işlerin daha iyi yürümesi sağladığı sonucuna vardığını belirtti.

Ahmet Kural, Mahkeme Esprisiyle Takipçilerinin Tepkisiyle Karşılaştı

"BENİM MAHKEMEM VAR, BİR YERE GİDEMEM"

NASA'nın bu açıklamasına yanıt, sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan Ahmet Kural'dan geldi. Kural, yeni projeleri ile ilgili olarak Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir ile bir araya geldiği toplantının ardından gazetecilerle 'şakalaştı.' Gazeteciler, Cemcir ve Kural'a "NASA, Mars'a komik insanları gönderecekmiş, gitmek ister misiniz?" sorusunu yöneltti. Cemcir, "O kadar uzak mesafeyi tek başıma gidemem, Ahmet gelirse düşünebilirim. Mars bizi kaldırır mı, emin değilim" yanıtını verirken Kural, "Benim mahkemem var, bir yere gidemem" ifadesini kullandı. Ahmet Kural'ın bu esprisiyle bazı takipçilerinin "Ortada bir kadının dövüldüğüne dair iddialar var. Sen hala işin esprisindesin." diyerek tepkisiyle karşılaştı.

Ahmet Kural, Mahkeme Esprisiyle Takipçilerinin Tepkisiyle Karşılaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Kural NASA Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

adınızı yazın:

adamsın adam Ahmet kural. . .

23
92
yanıtYanıtla
BENİM BEN:

ADAM.

yanıt4
yanıt0
meçhull:

ulan adamı harcadınız resmen medya olarak sıla çok mu günahsız acaba merak ediyorum

14
3
yanıtYanıtla
atorganıbey:

bereat ettı dıye bılıyordum. nedir bu devamlı kadın koruma sevdası. bırde koruyanların çogu kadına sıddet uygulayan tipler.

13
2
yanıtYanıtla
Eleştirmen:

Sılanın yalan söylediği belli oldu. Az haberleri izleyin. At gözlüklerini çıkarın

12
2
yanıtYanıtla
jess:

Ahmet Kural''a üzüldüm. İnşallah ceza almaz

12
1
yanıtYanıtla
çöp:

soyu kuruyasıca, nesli tükenesice defol git. Memeleket rezilleri. . . .

2
10
yanıtYanıtla
Dünür:

yaramaz adam,,kadına el kalkarmı hiç..! ayıptır yazıktırlar günahtır.

3
3
yanıtYanıtla
Bingül Teyze:

Çok Dogru Söylüyorsun Dünür.

yanıt2
yanıt0
(H)İkmet:

Dünür bari sen yapma, dövmemiş işte sıla iftira atmış, dövseydi mahkeme niye uzasın

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title