Haberler

Ağaoğlu, Dede Olduğu Haberini Alır Almaz Hastaneye Koştu! İşte Torunun İlk Görüntüleri

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, doğum gününden bir gün önce dede oldu. Haberi alır almaz hastaneye koşan Ağaoğlu, torunuyla fotoğraf da çektirdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun büyük oğlu Alican'ın hamile eşi Miray Ağaoğlu acil olarak gittiği 28 Şubat gecesi doğum sancıları vurunca Maslak Acıbadem Hastanesinde 3.5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Haberi alır almaz hastaneye koşan Ağaoğlu, büyük mutluluk yaşadı. Ağa, torununu kucağına alıp fotoğraf da çektirdi.

İşte Ağa'nın torunu:

Ağaoğlu, Dede Olduğu Haberini Alır Almaz Hastaneye Koştu! İşte Torunun İlk Görüntüleri

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu 28 Şubat Maslak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ali paşa dedesi orada, ninesi nirede )):

torunu birde 22''lik nenesinin kucaıına verin bakalım :)) alem büyükkanne görsün :))

24
1
yanıtYanıtla
adalet:

vaadedilmiş yaşam . . . çocuk doğduğu an 3. 5 milyon dolarlık evi oldu kimileri hastane parası ödeyemedi diye çocuğunu kucağına alamıyor rehin kalıyor bu ülkedeNeredesin ey Tanrım

8
6
yanıtYanıtla
:

Ağaoğlu ailesi helak olsun, bunlar bu zamanın deccalları!!!

8
3
yanıtYanıtla
Hakikat:

Inşallah senin gibi biri olmaz, imanli ve ihlasli bir evlat olsun inşallah

9
0
yanıtYanıtla
sasirdim acikcasi:

ewet sosyetenin gelecekteki mirascisi ye kizim dedenin paralarini

2
0
yanıtYanıtla
Vatan:

İgreniyorum bu insan müsvettesinden

1
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Ali agaoglu nun sevgilisi kendisinden 50 yas kucuk olabilir ama sonucta zorlama yok kiz kendi rizasiyla birlikte kime ne yahu? Bizi ilgilendiren vergisini verip vermedigi olmali ! Adam istemiyor 20lik kizlar varken yasli bir cilde sahip olan 40 ve uzeri uzeri kadinlari. Zorunda mi yani 40liklarla takilmak. Adam erkek hala demek ki ! Yuru be ali :)

0
0
yanıtYanıtla
sahin gul:

dunyanin en rezil adami bu, para manyagi rezil adam

0
0
yanıtYanıtla
Selim Avustralya akpli:

Helal iş var daha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title