Haberler

Adnan Oktar'ın sapıklığının boyutları ortaya saçıldı: Bana gelecek kızlar iç çamaşırı giymesin

Güncelleme:

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü içerisinde yer almış mağdur ve itirafçılar örgüt elebaşı Oktar'ın sapıklığının hangi boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi. Korkunç itiraflarla dolu ifadelere göre pedofili eğilimleri olan Oktar, örgüt üyelerinden "yaşları fark etmeksizin kız getirmelerini", "kızların iç çamaşırsız ve dekolteli olmasını" istemiş.

Suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 226 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede örgüt elebaşı Adnan Oktar'ın örgüt üyeliğine kazandırdığı çocuk yaşta kızlar olmak üzere çok sayıda kadına cinsel istismara varan eylemler gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Sabah gazetesindenAtakan Irmak'ınhaberine göre, soruşturmada İstanbul Mali Şube ekiplerine ifade veren müşteki ve tanıklar Oktar'ın sapıklığını gün yüzüne çıkardı. Bu isimlerden bir tanesi olan müşteki Dilara Aktunç verdiği ifadede, 6-7 yaşlarında örgütle tanıştığını söyleyerek, annesiyle yaptığı görüşmeleri Oktar veya örgütün bir evinde gerçekleştiğini söyledi.

Aktunç, annesi Zeynep Yalçın'ın kendisine, 'Didem Ürer senin teyzen aramızdaki en imanlımız odur, onun sözünden çıkma' şeklinde öğüt verdiğini aktardı. İşte Aktunç'un ifadesinden ayrıntılar: "Oktar'ın karşısına çıkacağım zaman temiz olmam kesinlikle duş almam söylenirdi. Oktar karşısında çok rahat olmamı hiçbir şekilde çekinmemem söylendi.

"NABZIMA BAKIP TACİZ EDERDİ"

Oktar 6 yaşımdan 17 yaşına kadar her görüşmemde benimle evleneceğini söyledi. Her gidişimde ayağa kalk dön bakayım ne kadar büyümüşsün. Gel kucağıma otur bir nabzına bakayım deyip taciz eder, bana sarılır kendince öperdi. Tacizleri en yoğun 15 yaşına girince devam etti."

Adnan Oktar'ın sapıklığının boyutları ortaya saçıldı: Bana gelecek kızlar iç çamaşırı giymesin

"KADIN ÇOCUK FARK ETMEZ GETİRİN"

İtirafçı örgüt üyelerinen Beril Koncagül ise Oktar'ın pedofili eğiliminin olduğunu söyledi. Koncagül, "Örgütün yurt dışı ayağı olan İbrahim Tuncer yurt dışında kızlarla çektirdiği fotoğrafları Oktar'a gösterirdi. Oktar'ın beğendiği kişiler kadın çocuk fark etmeden Türkiye'ye getirilerek Oktar'a götürülürdü. Oktar bizzat, 'normalde kız çocuğu 7-8 yaşından itibaren cinsel ilişki yapabilir. Bu kızlar körpe olurlar' demişti" ifadelerini kullandı.

"YAŞLARI FARK ETMEKSİZİN KIZ GETİRMEMİ İSTEDİ"

Mağdur Elmas Hilal Kahraman: "18 yaşında bir defasında orada iken abisinin kızları taciz ettiğini gördüm. Stüdyoda bulunan banyoya giren herkes orada Adnan Oktar tarafından istisnasız bir şekilde taciz edilir. Oktar benden birçok defa okuldan yaşları fark etmeksizin kız getirmemi istedi. Genelde 17-19 yaşında isterdi. Sistematik olarak beni çocuk yaşlarımdan itibaren taciz eden Oktar'dan şikayetçiyim."

"BANA GELECEK KIZLAR İÇ ÇAMAŞIRI GİYMESİN"

İtirafçı isimlerden bir tanesi olan Revnak Eti ise ifadesinde şu ifadeleri kullandı: "Adnan Oktar bir gün, "Hep kendinize çalışıyorsunuz. Gelen giden yok. Elinizin altındakileri çıkarın' dedi. Miray isimli bir kızla sevgili olduk yüzeysel cinsel ilişki yaşadık. Daha sonra onu Oktar'a götürdüm. Kızlardan dekolte giymelerini istedim çünkü Oktar'a gidecek kızlarla ilgili Oktar bana, 'Bana gelecek kızlar iç çamaşırsız ve dekolteli olsun" derdi.

TEHDİTLE CİNSEL İLİŞKİYE SOKARDI

Etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan şüpheli Bahar Bayraktar da Oktar'ın kendisini 18 yaşında cariye olarak aldığını söyledi. Bayraktar ifadesine şöyle devam etti: "Oktar turnike sistemi hakkında, 'Kızların nefisleri ezilip itaat etmeleri için bu şart. Burunlarının sürtmesi gerek. Cinsel ilişkiye doyup akılları kalmasın diye yapmaları gerek' derdi. Kadınları tehdit eder ve birçok kişi ile ilişkiye sokardı. Ben ilk aylarda çok sayıda turnike denen rezalete maruz kaldım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adnan Oktar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title