Haberler

Adıyaman'da Eski Marangozcular Çarşısında Yangın

Adıyaman Musalla Mahallesi'nde Bulunan Eski Marangozcular Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü. Yangında 6 İşyeri Zarar Gördü.

Adıyaman Musalla Mahallesi'nde bulunan eski marangozcular sitesinde çıkan yangın söndürüldü. Yangında 6 işyeri zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Musalla Mahallesi'nde yer alan eski marangozcular sitesinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alev alan tomruklar, kısa sürede yangının büyümesine neden oldu. Çok sayıda işyeri alevler içerisinde kaldı. Çevre sakinleri, kendi çabalarıyla yangını söndürme çabalarına başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Polis bazı işyeri sahiplerini yangın yerinden uzaklaştırmakta güçlük çekti. Bazı esnaflar ise geç geldiklerini iddia ettikleri

itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. İşyerleri yanan esnaflar, sinir krizleri geçirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Esnaflarla birlikte söndürme çalışmalarına başlayan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almakta güçlük çekti. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da olay yerine gelerek çalışmaları izledi. Yangın, 3 saat süren çalışmalar sonrası güçlükle söndürüldü.

Yangında Hazma Özelçi, İhsan Özgül, Ramazan Doğan, İbrahim Aktaş ve Mehmet Karasu'ya ait işyerleri, 10 hızar makinesi ve çok sayıda kavak ağacı ile mobilya yandı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title