Haberler

Adana Öğretmenevi'nden 5 yıldızlı hizmet

Güncelleme:

Adana Öğretmenevi'nden 5 yıldızlı hizmet Adana Öğretmenevi, 5 yıldız otel konforunda konaklama hizmetinin yanısıra 5 bin 900 öğrenciye taşımalı yemek hizmeti de sunuyor Adana Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Güven Güvener: "5 yıldızlı otelden farkımız fiyatımız" Adana Öğretmenevi ve...

Adana Öğretmenevi'nden 5 yıldızlı hizmet

Adana Öğretmenevi, 5 yıldız otel konforunda konaklama hizmetinin yanısıra 5 bin 900 öğrenciye taşımalı yemek hizmeti de sunuyor

Adana Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Güven Güvener:

"5 yıldızlı otelden farkımız fiyatımız"

ADANA - Adana Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 470 Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları arasında gösterdiği üstün performansla ilk 6'ya girdi. 5 yıldızlı otel gibi işletilen öğretmenevinden ayrıca kentteki 5 bin 900 öğrenciye taşımalı yemek hizmeti de sunuluyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevleri denetleme ve değerlendirme komisyonu tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye'deki 470 öğretmenevi ve akşam sanat okulundan 6 kurum A, 31 kurum B, 99 kurum C ve 54 kurum da D Hizmet Sınıfı belgesi almaya hak kazandı. A Hizmet Sınıfı belgesi alan kurumlardan Adana Merkez Öğretmenevi 5 yıldızlı otel konforunda verdiği hizmetle müşterilerin ve Adanalıların yüzünü güldürüyor. Adana Merkez Öğretmenevinden her gün 4 ilçedeki taşımalı eğitim gören toplam 5 bin 900 öğrenciye yemek hazırlanıyor.

"5 bin 900 öğrenciye taşımalı yemek"

Adana Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Güven Güvener, Türkiye'deki en büyük taşımalı yemek mutfaklarından birisinin Adana Öğretmenevinde olduğunu belirterek, "10 bin kişilik kapasitemiz var ve şu anda 5 bin 900 öğrenciye taşımalı eğitim kapsamında yemek hizmeti veriyoruz. 110 personele de istihdam sağlıyoruz. Günlük 3 çeşit yemeğimiz çıkıyor ve merkez başta olmak üzere birçok ilçemize taşımalı yemek gönderiyoruz" diye konuştu.

Türkiye'deki en iyi öğretmenevlerinden biri olduklarını aktaran Güvener, "110 kişilik yatak kapasitemiz, temiz ve konforlu odalarımız, restoranımız, güler yüzlü personelimiz ile halka açık hizmet veriyoruz.5 yıldızlı otelden farkımız sadece fiyat. Müşterilerimiz kurumumuzda 100 TL'ye açık büfe kahvaltı dahil konaklanabiliyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title