Haberler

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Satışa Çıkardı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı ile evliliğini bitiren Acun Ilıcalı, eski eşine düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

Geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı ile evliliğini bitiren Acun Ilıcalı, eski eşine düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

"AYNI ŞEYLERDEN KEYİF ALMADIK"

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Acun Ilıcalı ile evliliklerinin son zamanlarında aynı şeylerden keyif almadıklarını ve evliliklerini bu sebepten sonlandırdıklarını anlatmıştı. Subaşı, boşanmanın ardından İtalyan DJ Guido Senia ile yakınlaştı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşına Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Satışa Çıkardı

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NIN OTURDUĞU EVİ SATIYOR

Acun Ilıcalı ise Şeyma Subaşı ile kızı Melisa'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı satılığa çıkardı. Şeyma Subaşı le Acun Ilıcalı'nın boşanma protokolünde, Şeyma Subaşı'nın konuşmaması gerektiği bir madde olduğu iddia ediliyordu. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkartma sebebinin geçtiğimiz gün Subaşı'nın verdiği röportajla ilgili olabileceği ise dedikodular arasında. Attığı her adımla olay olan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisine düğün hediyesi olarak aldığı Kuruçeşme'deki Boğaz manzaralı eve veda etmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın Subaşı'nın oturduğu villayı 13 milyon Euro'ya satılığa çıkardığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşına Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Satışa Çıkardı

13 MİLYON EUROYA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı, 2017 yılının Eylül ayında St.Tropez'de Şeyma Subaşı'yla hayatını birleştirmeden önce kendisine Kuruçeşme'de 13 milyon euro değerinde Boğaz manzaralı bir villa satın almıştı. İddiaya göre; boşandıktan sonra kızı Melisa'yla birlikte Kuruçeşme'de ikamet eden Şeyma, Acun Ilıcalı evi satma kararı alınca buradan taşınmak için kolları sıvadı. Şeyma Subaşı, verdiği bir röportajda Kuruçeşme'deki evin akıbetinin ne olacağı yönündeki soruya, "O çıktı, şimdi ben de çıkacağım. Acun boşanma olduktan sonra hemen kendine başka bir ev buldu. Şimdi ben de bakıyorum" yanıtını vererek bir nevi dedikoduları doğrulamıştı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşına Hediye Ettiği 13 Milyon Euroluk Evi Satışa Çıkardı

ŞEYMA MÜTEVAZİ BİR EV ARIYOR

Acun Ilıcalı'nın, Kuruçeşme'deki villayı emlakçı aracılığıya değil tanıdıklar aracılığıyla satma kararı verdiği konuşuluyor. Soluğu emlakçı da alan sosyal medya fenomeni Şeyma da Bebek'te kendine göre mütevazı 3+1 dairelere bakmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (95)

Eser:

Siz bu haberleri, iki kuruş paraya akşama kadar çalışıp, eve girer girmez survivor, master şef, gelinim olsana, yemekteyiz falan seyredenlere okutun. Azıcık akıllanırlar belki. Belki. . . . !!

46
0
yanıtYanıtla
Saygı:

Sanada okutmuşlar ama

yanıt1
yanıt0
mazlum:

acun nereden nereye, şeyma nereden nereye. son durak kara toprak. ötesi yalan. orada burada oyalan. kimsenin ahı kimsede kalmaz. sonu gelir her acunun pardon acının diyecektim.

33
1
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

bebek''teki hiçbir daire mütevazi değildir.

29
0
yanıtYanıtla
Realist:

Zengin erkeklere cagrim. Kontraksiz evlenmeyin. Ve bosandiginizda kurus nafaka alamasin ki eski coplugune geri donsunler

20
6
yanıtYanıtla
Nimoş:

Bu kıza yazık oldu

2
23
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

Cok iyi apmi$. Bence ne varsa kanunlar cercevesinde geri alsin acun. Utanmaz ahlaksiz rezil $eyma. .

21
3
yanıtYanıtla
Gezen horoz:

Şeyma sen bunu haketmiştin

21
0
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Şu tepiştiği adamın tipine bakarmısınız, sanki meksikalı at hırsızı. Bir TÜRK olarak bizden bir bayanın sünnetsiz imansızlarla birliktelik yaşaması beni kahrediyor. TÜRKİYE de adam mı kalmadı be imansız.

14
5
yanıtYanıtla
Adanali:

Acun seni cok seviyoruz ne karar alirsan al eminim en dogrusunu yapiyorsun zorlukla kazandigin paranin kiymetini bil cocuklarinin riskini kimseye yedirme

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title