Haberler

Acun Ilıcalı, oyuna çıkmayan Nisa hakkında konuştu: Kimseyi zorla tutmuyoruz

Güncelleme:

Salgın nedeniyle Dominik'te mahsur kalan Acun Ilıcalı, dün Instagram'dan canlı yayın yaparak voleybol oyununda oynamak istemeyen Nisa için "Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Dünkü tavsiyelerimden sonra, kafa olarak biraz daha toparlandı" dedi.

Geçtiğimiz günlerde birleşme partisi yapılan Survivor'ın önceki gün yayınlanan bölümünde yarışmacılar villa ödülünü kazanmak için voleybol oyunu oynadı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken isimlerin başında gelen gönüllüler takımından Nisa ise oyun oynamak istemediğini söyleyerek kenarda takımını desteklemeden sessizce oturdu. Acun Ilıcalı ise Nisa'nın bu tavırları hakkında konuştu.

"NİSA GİTSEM Mİ KALSAM MI ARASINDA KALDI"

Koronavirüs salgınının dünyayı sıçramasının ardından giriş ve çıkışların kapatıldığı Dominik'te kızı Melisa ile mahsur kalan Acun Ilıcalı, boş vakitlerinde Instagram'dan canlı yayınlar yaparak merak edilen soruları yanıtlıyor. Dün yine canlı yayın açan Acun Ilıcalı, Nisa'nın son durumu için şunları söyledi: "Survivor dünyanın en zor yarışması. Bizim bu seneki Survivor'ın zorluk katsayısını verilen kilolardan anlaşmışınızdır. Fiziksel biri de mental olarak zorluklar da var. Dayanamayıp gidenler oldu bu zamana kadar hatırlarsınız siz de. Nisa da bu yarışmacılar arasında bir yerdeydi. Gitsem mi kalsam mı arasında kalmıştı. 15-20 gündür bu zorlukları her geçen gün artmaya başladı. Açık arttırma günü son derece eğlenceli bir yarışma olmasına rağmen Nisa'yı oyuna 30 dakika sonra dahil edebildik.

Acun Ilıcalı, oyuna çıkmayan Nisa hakkında konuştu: Kimseyi zorla tutmuyoruz

"KİMSEYİ ZORLA TUTMUYORUZ"

"Biz Survivor'a içimizin ısınmadığı kimseyi almayız. Kız iki-üç haftadır aşırı zorlanmalar halindeydi, kafa olarak bir gidiyor, bir geliyordu… Bu durum zamanla bize yansımaya da başladı. Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Dünkü tavsiyelerimden sonra, kafa olarak biraz daha toparlandı. Bu tarz olaylar daha önce de yaşanmıştı Turabi de oldu Eser de oldu en son Cemal Can'da oldu. Eğer derece yapacaksa dün yaşananlardan sonra yapacaktır diye düşünüyorum."

Acun Ilıcalı, oyuna çıkmayan Nisa hakkında konuştu: Kimseyi zorla tutmuyoruz

"NİSA'YI UYARDIM"

Nisa'nın çok pozitif biri olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: "Nisa o konuşma sonrasında şunu çok iyi anladı ki gelecekte çok mutlu olacağı bir şeyi o anki moduyla kaybetmek üzere. Bu tip konuşmalar yarışmacıları ayrı motive eder. Şuan Nisa çok pozitif, çok iyi niyetli masum bir kız. Kendini dışarıdan göremediği için yaptığı hareketlerin normal olduğunu düşünüyordu, ben onu bu konuda uyardım. Şöyle bir sistem yok biz de 'voleybolcusun, voleybol oyununa çıkmıyorsun' bu çok sıra dışı bir olay. Bunu bir kez yaparsınız ama bunu kronik bir hala getirirsen müsaade etmeyiz. 'Bırak o zaman' deriz. 250 bin kişinin başvurduğu bir program bu 10 seçmeden geçip buralara geliyorlar. Nisa'nın mesajı aldığını düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı voleybol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

gaddar:

uyuz ya sinir oldum bükmüş ağzını da sanki ana babasına trip atıyor. git evinde otur o zaman

32
6
yanıtYanıtla
Gozde:

Keşke elense

yanıt13
yanıt4
Rasim:

Acun bey süpersin. Türk halkı seni çok seviyor

6
14
yanıtYanıtla
nsrn:

haberi yok elense de adada kalacak. Son elenenler hala adada. Çıkış yok.

15
1
yanıtYanıtla
trip:

Haklısın, zaten gerzek birşeye benziyor

yanıt4
yanıt2
omer turan:

millet koronadan kırılıyor acun ılıcalı show yapıyor. dominkte tatil yapıyor. siz anacak kesenizi seviyorsunuz. millet kırılmış olmüş umrunuzda değil.

6
9
yanıtYanıtla
Baştan Sona:

kurguya inananlara acıyorum en çok :D

6
5
yanıtYanıtla
murat uğurlu:

acun abi taviz verme yol ver

9
0
yanıtYanıtla
:

Şunu nasıl ünlü yaptınız, anlayamıyorum.

7
1
yanıtYanıtla
Mahmut,:

Beğenmeyen seyretmesin dizileri sehyredin kimin eli,kimin neresinde kim amcasının karısını dudukluyor ,,

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title