Haberler

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın 5 sene evli kaldığı ve bir kızının olduğu eski eşi Seda Başbuğ, dün akşam bir süredir birlikte olduğu Orhun Yazıcı ile evlendi. Başbuğ, sadeliği ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile 1988 yılında 19 yaşında evlendi. 1993 yılında boşanan çiftin Banu Ilıcalı adında bir kızı var. Kamera önünde pek görüntülenmeyen Başbuğ, dün akşam iş insanı Orhun Yazıcı ile evlendi. Başbuğ'u kızı Banu Ilıcalı da yalnız bırakmadı.

SADELİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Aile arasında düzenlenen nikah töreniyle evlenen Başbuğ, ip askılı balık model gelinliği, sade makyaj ve saçıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendi

ILICALI'NIN ESKİ EŞLERİYLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Seda Başbuğ, 2016 senesinde dünya evine giren kızı Banu Ilıcalı'nın düğününde eski eşi Acun Ilıcalı'nın eski eşleri Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile karşılaş hatta fotoğraf çektirmişlerdi. Subaşı, Seda Başbuğ ile çektiği fotoğrafı Instagram hesabından da yayınlamıştı.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendi

SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyundan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. İlk kez görüntülenen Seda Başbuğ gençliği ve güzelliği ile dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendiBanu Ilıcalı'nın düğününde...

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendi

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendi

Acun Ilıcalı'nın ilk karısı Seda Başbuğ dün akşam evlendiAcun Ilıcalı ve Seda Başbuğ

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alparslan Türkeş Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (45)

Acun sen kadindan anlamiyorsun:

Ilk eşin hepsinden guzelmis , hele sonuncusunundan bin kat daha guzel , kiymet bilmemissin , ne kadar temiz guzel bir yuz, mutluluklar dilerim.

90
1
yanıtYanıtla
goca alanyalı:

bu işler güzellikle, temiz yüzle yürümüyor neler yaşadıklarını bilmemize imkan yok o yüzden boş yapmayalım

yanıt7
yanıt26
conkyy:

acun paranın? tadını aldı. kendini evlilikle kısıtlamaz artık. kadın iyi yapmış. mutluluklar dileriz

yanıt11
yanıt0
ingilizler yönetir bu garibi:

ne yaşadıklarını yazayım : sümüklü bu eyi değil demiş buda neticeyi dönmüştür, o kadar ;bunlarada akıl arayarak kediye köpeğe hakaret etmeyin bari!

yanıt26
yanıt0
Dedi:

Benim Acun kadar param olsa, 2 tane karı alırdım. Haftanın 3 günü birinde, 4 günü birinde kalırdım. Her birinden de 4 çocuk yapardım. Sonra memleketi esir alırım.

7
46
yanıtYanıtla
Seren canj:

Benide al unutma pazar günleri de benimle ol

yanıt8
yanıt8
balçovalı:

Selam.Seren hanım.Sizi meyveli gazoz içmeye göceke davet ediyorum.İyi tatiller.

yanıt6
yanıt9
Elisa:

Ben Acun olsaydım böyle birinden ayrıldığım için pişman olurdum.Kadın hem çok güzel hem de ne kadar mütevazi davranışlar sergilemiş.Böyle kadınlar çok yok. Umarım çok mutlu olurlar.

51
1
yanıtYanıtla
sümüklü efsunladımı lan?:

yüzünden asil olduğu belli; acun zırtosu dıttık arıyor insanla işi olmadığı açık , onu algılayacak kafa olmadığı çok açık

yanıt22
yanıt0
Tim0135:

İyi ki kadın zamanında bu pislik şarlatan cemaatcinden kurtulmuş, zaten Allah belasını veriyor gençliği maymuna çevirdiği için!

50
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title