Haberler

Öğretmenin Dikkati, 9 Yaşındaki Çocuğa Akrabalarının Dahil 4 Kişinin Yaptığı Cinsel İstismarı Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Malatya'da ikisi akraba ikisi ise komşu 4 kişi, 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki çocuğa 9 ay boyunca cinsel istismarda bulundu. Çocuğun ruh halindeki değişikliği fark eden öğretmen, istismarı ortaya çıkardı.

Malatya'da ikisi akraba ikisi ise komşu dört kişi, N.'ye 9 ay cinsel istismarda bulundu. Zanlılardan 3'ü tutuklanırken, dosyaya gizlilik kararı verildi. Yaşananları araştıranların, olayı kapatmak isteyen zanlıların yakınları tarafından tehdit edildiği öğrenildi. Öğretmeninin 3'üncü sınıftaki öğrencisinin psikolojik durumunda değişiklik olduğunu fark etmesi, cinsel istismarı ortaya çıkardı.

ÖĞRETMENİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Olay Malatya Doğanşehir'de gerçekleşti. Bir ilköğretim okulunun 3'üncü sınıf öğrencisi N.'nin ruh halindeki değişiklik, öğretmeninin dikkatini çekti. 9 yaşındaki kız çocuğu ile kurulan diyalog ve takip sonrasında korkunç gerçek anlaşıldı. N., 2 akrabası ve onlarla arkadaş olan 2 komşusu, toplam 4 kişi tarafından yaklaşık bir yıl boyunca cinsel istismara maruz kaldı.

HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Birgün gazetesinde yer alan habere göre; Evli ve 3 çocuk babası M.D. (43), B. D. (21), M. B. ve O.B. (20) çocuğa 9 ay süre ile istismarda bulundu. Zanlılar; kız çocuğunu alıkoyuyorlardı. 11 Ocak'ta söz konusu öğretmen tarafından anlaşılan olay, önce güvenlik birimlerine ardından da adli makamlara intikal etti.

SAVCILIKTAN GİZLİLİK KARARI

Polis ve savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebi ile Doğanşehir Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanarak Malatya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Askerlik görevini yapan O.B ise birliğinden teslim alındı. Aylardır bir kabusun içinde yaşayan çocuk, soruşturma tamamlanana kadar devlet himayesinde bir yurtta tutulacak. Savcılık tarafından ise dosyaya gizlilik kararı konuldu.

Öte yandan olayı araştıranlar ve yerel kaynaklar, zanlıların yakınları tarafından tehdit edildi. İlçede ise büyük bir öfke hakim.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Malatya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (90)

FANİ:

Allah boyle ögretmenleri başımizdan eksik etmesin.9 yaşindaki yavrucağa nasıl kıydınız pislik mahluklar.İğrençsiniz benzin doküp yakmak lazım bu sapikları

49
0
yanıtYanıtla
MTT:

Allahım sen bizi ve çocuklarımız koru

45
1
yanıtYanıtla
samsun:

Bu dunya cok kirlendi

46
0
yanıtYanıtla
Anonim:

Nerelerdesin Thanos gel al bizi :D

yanıt0
yanıt1
Kılıçarslan:

Her şeyi halının altına süpürüp kapatmayın, sorgulayın, mahalle baskısından, çevre baskısından, aşiret baskısından kurtulun, helal olsun öğretmenime, yılın öğretmeni adayı. . . . . . . . . . . . . . . . .

45
0
yanıtYanıtla
Selim dort:

Asin bin pislikleri artik yeter

44
0
yanıtYanıtla
aslı:

Allah belalarini versin hicmi utanmadiniz benim midem almadi okurken

44
0
yanıtYanıtla
KARAM:

İdam, idam, idam gelsin artıkkkkkkk

39
0
yanıtYanıtla
kadın:

Allah belalarını versin. . . .

38
0
yanıtYanıtla
İnsan:

Ne ara bukadar ahlaksız oldunuz, nasıl bir yaratık bunlar. İDAM İDAM İDAM , bunlar kent meydanlarında idam edilmeli ve günlerce o ipte sallanmalılar belki ibret olur bu zihniyeti bozuk pisliklere.

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title