Haberler

85 Yaşındaki Anne, Evlatlık Verilen Oğlunu 60 Yıl Sonra Müge Anlı'da Buldu

Güncelleme:

85 yaşındaki anne, 60 yıl önce kocası tarafından evlatlık verilen oğlunu Müge Anlı'da buldu. Anne ve oğlunun kavuşma anı izleyenleri duygulandırdı.

60 yıl önce evlatlık verilen oğlunu bulmak için son umut olarak Müge Anlı'ya başvuran anne Balı Civelek, yıllar süren bekleyiş sonrası oğluna kavuştu.

Balı Civelek'in 65 yıl önce İsmail Kural'la yaptığı evlilikten iki çocuğu dünyaya geldi. Eşi ile anlaşamayan Civelek, annesinin evine gitti. Çocuklara bakmakta zorlanan baba İsmail Kural, 1 yaşındaki oğlu Ahmet'i evlatlık verdi. Durumu öğrenen anne çocuğunu geri almak istedi ama bir türlü bulamadı.

1 YAŞINDAKİ OĞLU EVLATLIK VERİLDİ

Ankara'da 65 yıl önce İsmail Kural'la evlenen Balı Civelek'in Abdülkadir ve Bedir ismini verdiği iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Bir süre sonra eşi ile anlaşamayan Civelek, babasının evine gitti. Çocukları ise İsmail Kural'da kaldı. Çocuklara bakmakta zorlanan İsmail Kural, 1 yaşındaki oğlu Bedir'i evlatlık verdi.

60 YILLIK HASRET YARIM SAATTE SONA ERDİ

Anne Balı Civelek, evlatlık verildiğini öğrenince oğlunu geri almak istedi. Ancak bir türlü oğlunu bulamadı. Oğlu Bedir'in hasretiyle bir ömür geçiren 85 yaşındaki Balı Civelek, son çare Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı, 60 yıllık hasreti yalnızca yarım saatte dindirdi. Bugün de aileyi stüdyosunda ağırlayan Müge Anlı, duygu dolu bir kavuşmaya imza attı. 85 yaşındaki anne Balı Civelek, 60 yıl sonra oğlu Bedir'e kavuştu. Öte yandan kardeşleri de ağabeylerini kucaklamak için Müge Anlı'ya koştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müge Anlı Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

asabii:

medyanın olumlu mutlak gücüdür bu ne güzel şeylere vesile oluyor Müge Anlı. . . Allah razı olsun.

7
0
yanıtYanıtla
MÜGEEEEEEEEEEE:

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ OLACAK KADINSIN HELAL. . . ABLAMMMMMMMM

5
2
yanıtYanıtla
VAY ARKADAŞ VAY:

POLİS BULUP GETİRİYOR BURAYA PROGRAM BULMUYOR BU İNSANLARI

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

müge anlı ahirete ne götürecek bilen varmı.?

2
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bir sürü sevabı var abi dua alıyo insanlardan, bu dünyada işimiz işti bakalım öteki tarafta ne yapacaz, senin hazırlığın var mı abi

yanıt3
yanıt1
AYLİN:

Yaaa ne adar güzel bir olay ninem ölmeden oğlu görebilmiş, kim bilir 60 yıl nasıl yaşadı, vesile olanları tebrik ederim. . . . . . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
fed:

muge hanim benim 2 aydir emeklilik evraklarim sgkda kayip bulamiyorlar bi el atsan sevabina

yanıt1
yanıt1
SEDAT:

müge anlı dedektif gigornastan daha iyisin

5
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Abi hep Müge Hanım haberi yapıyonuz, Beyaz Tv den Nur Viral haberi yok mu özledik onu, en son açıklanamayan FBI dosyalarının hepsini açıklayabilirim demişti abi

1
3
yanıtYanıtla
züvas58:

woman mirket

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title