Haberler

8 yıldır kayıp olarak aranan kızı öldürüp gömmüşler

Güncelleme:

Kayseri polisi, 8 yıl önce kayıp olarak aranan genç kızın, 2 yıllık teknik takip ve saha çalışması sonucu cinayete kurban gittiğini belirledi.

Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Melikgazi Polis Merkez Amirliğine 10 Şubat 2011 tarihinde müracaat eden müşteki Ebru Çelen, öz kızı 1994 doğumlu Merve Koçer'in 26 Ocak 2011 tarihinde evden ayrıldığını ve bir daha eve dönmediğini, kızının bulunmasını istediğini beyan etti.

8 yıldır kayıp olarak aranan kızı öldürüp gömmüşler

Dosyayı ele alan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 yıl süren saha çalışması, olay tarihinde evde bulunan ve sonrasında çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan şahıslarla yapılan görüşmeler ve teknik takip sonucu kayıp Merve Koçer'in öldürülerek bir yere atıldığını veya gömüldüğü değerlendirdi.

BAŞ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

8 yıldır kayıp olarak aranan kızı öldürüp gömmüşler

Olayın şüphelilerinden M.A. (25), A.O. (30), E.K. (24) ve O.S.'nin (46) çeşitli cezaevlerinde hükümlü olarak yattıkları tespit eden ekipler, bu şüphelilerle beraber hareket ettiği anlaşılan E.K. (37), M.K. (37), M.K. (30), N.K. (28), Y.K. (32) ve Y.K.'yi (34) düzenledikleri eş zamanlı operasyon sonucu yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen olayın asli şüphelisi E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (45)

Erdal:

Kimse kimseyi durduk yere oldurmez kiz bi sekilde bu adamlar ile baglantili idi ki olduruldu en az biri ile yakinligi varmistir baksaniza yarisi hapishanelerde yani duzgun insanlar degil 17 yasinda olmus onune gelen ile takilir isen sonuc bu iste

0
58
yanıtYanıtla
DERALLLLLLLLLL:

inşallah başına gelmez. salak evladım boş sende bunlar sence erkek adam mı insan mı be. bir düşün senin de ailen var.

yanıt18
yanıt0
BÜYÜKALTAY:

Erdal senin de çocuğun olur torunun olur... İnsanlığını kaybetme..

yanıt30
yanıt0
Söz:

ne diyelim yaşa ve gör ve arkasında aynı şekilde yorumlar oku

yanıt10
yanıt1
Allah kahretsin sizi:

Sus be Erdal bu kız daha çocuk kandırılmış besbelli büyük ye büyük konuşma senin ailen yok mu

yanıt16
yanıt0
SEMİH TÜRKOĞLU:

Polisler çözüyor, suçluları yakalıyor da, savcı ve hakimlerde iş yok. Onlar suçluları salıveriyorlar. Önce savcı ve suçluları cezalandırmak gerek.

43
0
yanıtYanıtla
Teoman:

Kayseri sivas buralar ayyaşın sarhoşun berdoşun bol olduğu yerler lafada gelince hepsi yiğit ellerinden tesbih ceplerinden bıçak dar paça pantolon sivri burunlu ayakkabı, ''''LA OĞLUM NEDÜYÜN LA '''' Meşhur lafları oturup aynı masada içer sonra birbirlerini öldürürler arkanı dönmeye gelmez arkadan vururlar ama yiğitler !!!!

26
1
yanıtYanıtla
Yucedo:

Cesedi doyurdular ruhu aç biraktilar insani insan olmaktan çikardilar imani yabani gösterdiler cehaleti övduler cehaletin yapacaği şey işte bu çunku cahiller ahiret endişeleri yok taki birgun

27
0
yanıtYanıtla
papazoglu:

idam şeriat olsa boyle olmaz ulkede

14
12
yanıtYanıtla
Cevap:

Git şeriat ile ülkede yaşa o zaman !

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title