Haberler

Zonguldak'ta 8 yaşındaki kıza ahırda cinsel istismar

Güncelleme:

Zonguldak'ta komşusunun kızı C.K'ya telefonla oynama bahanesiyle ahırda cinsel istismarda bulunan S.K, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanan S.K hakkında 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen Eylül ayında Kozlu ilçesine bağlı Sivriler köyünde meydana geldi. Anne ve babası ayrıldığı için bir süredir dedesi ve babaannesi ile birlikte yaşayan C.K., arkadaşlarıyla birlikte oyun oynadığı sırada yanına gelen komşusu S.K., "Benimle gelirsen telefonumla oynayabilirsin" diyerek ahıra götürdü.

S.K., iddiaya göre küçük kıza ahırda cinsel istismarda bulundu.

ÇIĞLIK ATARAK DIŞARI ÇIKTI

Çığlık atarak dışarı çıkan C.K. eve gitti. Olaydan iki gün sonra C.K.'nın dışarı çıkmak istememesi nedeniyle babaannesi durumundan şüphelendi. Küçük kız başından geçenleri anlattığı babaannesi, şikayetçi oldu. İfadesi alınan C.K., S.K.'nın telefonla oynaması karşılığında ahıra götürdüğünü ve kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri şüpheli S.K.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen S.K., tanık ifadeleri ve toplanan deliller nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

15 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Cumhuriyet savcısının hazırladığı iddianamenin ardından S.K. hakkında, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamenin ardından tutuklu sanık S.K., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Cep Telefonu Zonguldak Jandarma 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Esra:

Burası özgür laik ülke herkes istediğini yapar

3
27
yanıtYanıtla
erol:

ha ha ha haa. gerçektenmi.

yanıt1
yanıt0
Mercan:

Pis münafık

26
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Bitmediniz.Geberin pis sapıklar.

19
0
yanıtYanıtla
Byn:

Abd bile igne ile idam var.. Bizde de olmasi gerekiyor artik.. Cok gec kalindi.

18
0
yanıtYanıtla
46:

Bu sapıklar dikkat ediyorsanız ayrılmış olan ailelerin çocuklarını seçiyor burdan anne ve babalara sesleniyorum lütfen siz ayrılsa iz bile çocuklarınız dan ayrılmayın çocuklarınızı okutun topluma yararlı insanlar olsunlar böyle sapiklari hadım etcen

17
0
yanıtYanıtla
Konya:

İdaaaam

16
0
yanıtYanıtla
DUYARLI VATANDAŞ:

ONU SARKINTILIK YAPANLARI ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN HAPİS YATANLARIN YANINA KOYUN ADALET O ZAMAN YERİNİ BULUR. .

15
0
yanıtYanıtla
Vay:

Bura özgür ve laik ülke herkes isteğini yapar burası cumhuriyet

3
12
yanıtYanıtla
Lila:

15 yıl sonra bu kansız şerefsiz bizim aramizdami dolaşacak! idam edin yeter çıkınca yine yapacak ölmesi şart!!!!

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title