Haberler

7 Kişinin Yaralandığı Kazanın Korku ve Panik Anları Araç Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde minibüsün çarptığı halk midibüsünün devrildiği anlar araçta bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde minibüsün çarptığı halk midibüsünün devrildiği anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 7 kişinin yaralandığı kaza anında yaşanan korku ve panik anları da araç içi kameralarına yansıdı.

İÇİNDE 11 YOLCUNUN OLDUĞU MİDİBÜS TERS DÖNDÜ

Kaza, geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde Kiriş Mahallesi sınırları içinde D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Kumluca'dan Antalya'ya gitmekte olan Deniz Çulhalı idaresindeki 31 GB 591 plakalı minibüs, ıslak zeminde kontrolden çıkıp aynı yöne gitmekte olan Savaş Söylemez idaresindeki 07 K 2527 plakalı halk midibüsüne yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yoldan çıkıp savrulurken içinde şoförle birlikte 11 kişinin bulunduğu midibüs yolda ters dönerek devrildi. Seyir halindeki diğer yolcuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi yönlendirildi. Minibüste bulunan 3 kişi kazadan yara almadan kurtulurken devrilen halk midibüsünde bulunan 7 kişi yaralandı. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Kemer'deki hastanelere kaldırıldı. Araç sürücüleri polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı halk midibüsü kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Minibüsün, midibüse yandan çarpmasıyla yaşanan kazanın ilk anlarında yolcuların yüzündeki korku ve panik kameralara tarafından kaydedildi. Çarpmanın etkisiyle devrilen minibüste yolcular birbirlerinin üzerine savruldu. Kameralardan biri midibüs yoldan çıkıp karayolu kenarındaki kayalıklara çarpmasıyla birlikte siyaha dönerken ikinci ve üçüncü kamerada şoför ile yolcuların yerlerinden savrulması görülüyor. Savrulan yolcular aracın devrilip hareketsiz kalmasıyla birlikte yerlerinden kalkmaya çalışıyor.

YARALILARA AMBULANSLARLA MÜDAHALE EDİLDİ

Midibüs şoförü de savrulduğu yerden kalkarak hemen ön kapıyı açıp yolcuları tahliye etmeye çalıştı. Aralarında yaralıların bulunduğu yolcular tek tek aracı terk ederken kazanın şokunu üzerinden atamayanlara ambulanslarda müdahale edildi.

Halk midibüsüne yandan çarpan minibüs sürücü Deniz Çulhalı ise aracın kaydığını, şeridi koruyup kurtarmaya çalıştığını ama engel olamadığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

ŞaKıN ÖrDeK:

Yavaş gidip hız levhasına uyunca ,sürücülerden selektör korna sert bakış el salla kol sala alıyorum Vallahi.

12
0
yanıtYanıtla
yalanmı:

aşağılık şoför o yağışlı kaygan yolda o kadar hızlı gidilirmi ? yolcu taşıyanlar özel eğitimden geçirilmeli. önüne gelen otobüs minübüs okul taşıtı şoförü oluyor

9
3
yanıtYanıtla
xc:

Adamı hızlandırılmıs vıdeo ya koymuslar Mıllet asırı hız dıyor :D:D Adama yandan çarpmışlar yollar çok kaygan sürmeyi bilmiyor diyorlar işte bizim halkın beyin kapasitsi bukadar Ne beklersin ki Sizin aklınızla yola çıkan adam idam olur Gidin ilkokula okudumuzu anlayalım kısmını tekrar edin Haberi okumayı bile bilmeyen bir millet hangi zihniyetle yorum yapar ki

8
2
yanıtYanıtla
Santa:

ulan şöyle kazalara bi tek benmi gülüyorum yarıldım izlerken. yaralılara üzüldüm ama

3
5
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ANTALYA ALANYA , ANTALYA KEMER BU YOLLARDA GENELDE YAZ SEZONUNDA TRAFİK ÇOK KÖTÜ HIZ LİMİTİ NE KURALARA UYAN YOK HIZ LİMİTİ 70 İNSANLAR 170 LE GİDİYOR 70 LE GİDENİDE KURALARA UYANLATİ DA TACİZ EDİYORLAR. DENETLEME CEZALAR ÇOK YETERSİZ TAKAN YOK .

7
1
yanıtYanıtla
Kazasız kul olmaz ekibi:

Araç hızlı dikkatsiz zemin kaygan sonuç ortada

5
2
yanıtYanıtla
yavaş ya:

Sürate bak

6
1
yanıtYanıtla
ERALP:

SÜRAT YOK VİDEO HIZLI ÇEKİMDE İYİ İZLEYİN

yanıt1
yanıt0
OSMANLI:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

1
6
yanıtYanıtla
Melis:

Ölen yok düzgün oku-haberi

yanıt9
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title