Haberler

Polislerden 65 Yaşındaki Çete Liderine Okkalı Yanıt: Seni Bu Dosyadan Emekli Ederiz

Güncelleme:

Ankara'da yankesicilere yapılan operasyonda gözaltına alınan 65 yaşındaki çete liderinin, "Siz hala emekli olmadınız mı?" sorusuna polis, "Biz emekli olmadık fakat bu dosyayla seni emekli ederiz" sözleriyle yanıt verdi.

Ankara'da polisin yankesicilere yaptığı operasyonda 13 şüpheli şahıstan 11'i tespit edilen 6 farklı adreste yakalandı. Aralarında suça sürüklenen 3 çocuğun da olduğu şüphelilerden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çete lideri 65 yaşındaki kişinin polislere "Siz hala emekli olmadınız mı?" diye sitem etmesi bu kadarına pes dedirtti. Polisin "Biz emekli olmadık fakat bu dosyayla seni emekli ederiz" sözleri pişkin çete liderine okkalı bir cevap oldu.

OTOBÜS DURAKLARINDA YANKESİCİLİK YAPAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Örgüt üyelerinin, otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlardan birisini gözüne kestirip, otobüs geldiği esnada vatandaşı sıkıştırarak çembere alıp "perdeleme" yaparak vatandaşın cebinden parasını, telefonunu ve ziynet eşyalarını alan çete çökertildi. Örgüt üyelerinin benzer şekilde toplamda 21 olay gerçekleştirdiği polis tarafından tespit edildi.

TANINMAMAK İÇİN ŞAPKA, BERE, EŞARP TAKTIKLARI BELİRLENDİ

Yankesiciliği meslek haline getiren örgüt üyeleri küçük yaştan itibaren bu işin nasıl yapıldığını örgüt lideri olan ve kendi aralarında "Nine" diye andıkları G.K.'den öğrendiklerini ve örgüt üyeleriyle beraber planlı bir şekilde organize olarak yaptıkları tespit edildi. Şahısların suç işlerken kameralara tanınmamak için şapka, bere, eşarp ve başörtüsü gibi eşyalar taktığı belirlendi.

3 AY TEKNİK DİNLEME YAPILDI

Polisin, yankesici çeteyi 3 aydır dinleyip izlediği belirtildi. Çete üyelerinin telefon görüşmelerinde şifreli konuşarak polisten "Amcalar" diye bahsettiği, kendi aralarında toplanıp 'İşe çıkalım amcalar geliyor' diye konuştukları belirlendi.

ÇETE LİDERİNDEN İLGİNÇ SİTEM

Örgüt lideri 65 yaşındaki G.K. polislere "Siz hala emekli olmadınız mı?" diye söylendi. Polisler de "Biz emekli olmadık fakat bu dosyayla seni emekli ederiz" şeklinde cevap verdi.

GÖRÜNTÜLERİ BİLE GÖZ GÖRE GÖRE İNKAR ETTİLER

Örgüt üyeleri polise verdiği ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi. Bunun üzerine polisler delil olarak elinde bulunan görüntüleri gösterdi. Ancak deliller suçluları yalancı çıkardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (8)

BATTALGAZİ:

Bunların elini kesmeyen devletimiz sağolsun ne diyelim

23
1
yanıtYanıtla
kamu vicdanı:

Hırsızların parmağı kesilmedikçe adalet gelmez.

10
0
yanıtYanıtla
1:

TRAFİK KAZALARININ 0 ÇÖZÜMÜ VARDIR. ÖNCELİKLE İNSANLARIN OLMADIĞI YERLERE GİTMELİSİNİZ. YAŞADIĞINIZ YERDE İNSANLAR OLMAMALIDIR. NE KADAR İNSANLARDAN UZAK DURURSANIZ O KADAR ÖMRÜNÜZ UZUN OLUR.

yanıt0
yanıt0
dobra:

Polisimize sorulan soru; bir suçlunun ağzından adalet sistemimizin ne hale geldiğinin itirafıdır.

5
0
yanıtYanıtla
boşuna mı:

osmanlıda kadı kayıtlarında 623 yılda toplam 77 tane hırsılık olayı kaydediilmiş , üstelik 20 türkiye büyüklüğünde bir osmanlı bu, şimdi günde 80 tane hırsılık olayı oluyor, şeriat varken adam ya hiç çalamıyor yada çalsa bile 2 . hırsılığa parmağı yokki kalkışsın

2
0
yanıtYanıtla
Kerim can:

Belki kaydedememişlerdir

yanıt2
yanıt1
bu işleri her zaman yapmak gerek:

seçimden hemen önce değil. .

2
0
yanıtYanıtla
yazar:

ee yakaladız dosya elinizde sonuç hapisaneler dolusu insan besliyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title