Haberler

4 Kişiyi Diri Diri Yakan Cani Konuştu: Hepsi Arkadaşımdı, Pişmanım

Güncelleme:

Beyoğlu'nda 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangını çıkartan cani adam hakim karşısına çıktı. Amacının kimseyi öldürmek olmadığını söyleyen cani, "Hepsi benim arkadaşımdı. Pişmanım." dedi.

İstanbul Beyoğlu'nda 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangını çıkarttığı iddia edilen şüpheli Özkan E.ilk kez hakim karşısına çıktı. Amacının kimseyi öldürmek olmadığını öne süren sanık, "Hepsi benim arkadaşımdı.Çok üzgünüm. Pişmanım." dedi.

Beyoğlu'nda 3 Mart 2019 günü 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangını çıkarttığı iddia edilen Özkan E. ile olayın ardından kendisine yardım ettiği öne sürülen amcası Yusuf E.'nin yargılanmasına başlandı. İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Özkan E. ve Yusuf E. hazır bulundu. Duruşmada, yangından yaralı olarak kurtulan mağdurlar Ramazan Cingöze ve Ender Güncü ile yanan binanın sahiplerini temsilen Ahmet Kılıç "şikayetçi" sıfatıyla yer aldı.

"HEPSİ ARKADAŞIMDI, ÇOK PİŞMANIM"

Yangını çıkardığı belirtilen sanık Özkan E., "Vefat eden arkadaşlar için çok üzgünüm. Vicdan azabı çekiyorum" diyerek savunmasına başladı. Evde 6 ila 10 kişinin kalabildiğini söyleyen sanık Özkan E., "Mağdurlardan Ramazan Cingöze ile evi temizleme meselesi yüzünden tartışmıştık. Daha sonra Ramazan Cingöze'nin tüm eşyalarımı attığını gördüm. Önce evden ayrılmak istedim. Hatta dışarı çıkıp patronlarımla vedalaştım. Sabaha karşı eve tekrar döndüğümde herkes uyuyordu. Ramazan'ın uzandığı kanepenin yanına gazete kağıdını yakıp bıraktım. Yan odada uyuyan Ersin'in kokuyu alıp söndüreceğini düşündüm. Kimseyi öldürmek istemedim. Hepsi benim arkadaşımdı. Çok üzgünüm. Pişmanım" dedi.

"AMACIM SANIĞI YAKALATMAKTI"

Özkan E., arkadaşlarının ölüm haberini ise internetten okuyarak öğrendiğini, daha sonra amcasından kendisine Hatay'a gitmek üzere bilet almasını istediğini, amcasının iki kez kendisinin teslim olmasını istediğini anlattı. Savunmasını yapan amca Yusuf E. ise olayla hiçbir ilgisinin olmadığını, amacının yardım etmek değil sanığı yakalatmak olduğunu söyledi. Yusuf E., tahliyesine karar verilmesini istedi.

"ARKADAŞLARIMI DİRİ DİRİ YAKTI, ŞİKAYETÇİYİM"

Duruşmada dinlenilen şikayetçilerden Ramazan Cingöze, sanık Özkan E.'nin her hafta temizlikten kaçtığını belirterek, "Evi temizlemesini istedim. Tartıştık ama eşyalarına zarar vermedik. Olaydan yaralandım. Şikayetçiyim" dedi. Diğer şikayetçi Ender Güncü ise, "Olay günü evdeydim. Camı kırarak dışarı atladım. Arkadaşlarımı diri diri yaktı. Şikayetçiyim" diye konuştu. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanık Yusuf E.'nin tahliyesine karar verdi. Özkan E.'nin tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

4 Kişiyi Diri Diri Yakan Cani Konuştu: Hepsi Arkadaşımdı, Pişmanım

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, sanık Özkan E.'nin 3 Mart 2019 günü arkadaşları uyurken evi ateşe verdiği kaydediliyor. Ender Güncü'nün can havliyle camı kırıp binadan kendini aşağı attığı ve yaralı olarak kurtulduğu, Ramazan Cingözce'nin ise müdahale sonucu binadan yaralı olarak kurtarıldığı kaydedilen iddianamede 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği kaydedilldi. Sanık Özkan E.'nin 4 kişiyi, "Yangın çıkarmak suretiyle tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede ayrıca yaralanan 2 kişiye yönelik "Yangın çıkarmak suretiyle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan 26 yıldan 40 yıla, "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" suçundan 6 aydan 3 yıla, "Mala zarar verme" suçundan da 2 yıl 4 aydan 11 yıla olmak üzere toplam 18 yıl 10 aydan 54 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. İddianamede, sanık Özkan E.'nin Hatay'a kaçmasına yardım ettiği iddia edilen amcası şüpheli Yusuf E.'nin ise "Yangın çıkarmak suretiyle tasarlayarak kasten öldürmeye yardım etme", "Yangın çıkarmak suretiyle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs etmeye yardım" ve "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaya yardım" suçlarından toplam 73 yıl 3 aydan 101,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Kerim:

Sivas Madimak''i da bu ülkenin insanlari yakti, hemde AKP-MHP-BBP secmeni olanlar tarafindan. insan yakma bu milletin yaptigi biseydir zaten.

3
15
yanıtYanıtla
taner:

tam bir beyinsizsin. başkada birşey yazmayacağım

yanıt4
yanıt1
nuri:

nerden ürediniz yine internet trolleri. işiniz gücünüz algı oluşturma peşinde koşmak.

yanıt4
yanıt1
BRO:

Asın gitsin.

11
1
yanıtYanıtla
USTA:

BUNU CEZA EVİNDE TOPLUMA KAZANDIRILAR İNŞALLAAAAH

8
2
yanıtYanıtla
Müfit:

Yakın bu hayvanı

10
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

aynısı yapın. yakın gitsin. kansızı.

8
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

arkadaşlar acemi abi mangal yakmayı bilmiyolar, bunlar bütün Beyoğlu nu yakarlar abi

1
7
yanıtYanıtla
MARSLIIII:

DÜMBÜK SEN HALA BURDAMISIN LA. . SENİ MARSA BEKLİYORUZ

yanıt2
yanıt1
vatan sever:

BUNUN YAŞAMASI HARAM

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title