Haberler

30 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan iş adamının idam cezası mahkeme tarafından uygulandı!

Güncelleme:

Çin'in Henan eyaletinde 49 yaşındaki iş adamı Zhao Zhiyong, 30 ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle idam edildi.

Çin'de yaşları 14 ila 16 30 ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle idam cezasına çarptırılan ünlü iş adamının cezası uygulandı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP ŞANTAJ YAPIYORDU

İş adamı Zhao Zhiyong, , Kaifeng şehrinin ticaret odası başkanlığının yanı sıra Kaifeng Halk kongresinin temsilciliği görevini yürütüyordu. Yapılan soruşturma kapasamında, Zhao'nun asistanı Liu Hongyang'ın Weishi şehrinde bulunan ortaokullardan gözüne kestirdiği kız öğrencileri kandırdıktan sonra çıplak fotoğraflarınıçekerek, Zhao ile ilişkiye girmemelerini istediğini, kabul etmeyenleri döverek şantaj yaptığı ortaya çıkmıştı. Zhao'nun asistanı Liu Hongyang 18 yıl hapis cezası almıştı. Olay yerel gazetelerde duyurulması ardından taciz olayı Çin'de çok konuşulmuştu.

30 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan iş adamının cezası mahkeme tarafından uygulandı!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Haberler

500

Yorumlar (45)

Adınızı Yazın:

iyi olmuş şerefsize keşke bizde de olsa 30 degil 1kız çocuga bile olsa idammmmmmmmmm

31
1
yanıtYanıtla
de get:

ozaman bir kız çocuğu senden için bana taciz etti desin senide idam etsinler. 1 tane olmaz yıllarca suçsuz yere hapis yatıp sonra suçsuz iftira kurbanı olduğu ortaya çıkanlar var.

yanıt0
yanıt0
....:

zaten 1 olsa bile idam edilirdi. ortaya çıktıktan sonraki sayı haber yapılmış. gözünü sevdiğimin Çin''i.

yanıt0
yanıt0
Ebru:

Bizde olsa bir yolunu bulup ev hapsine çevirirdi cezayı. Sonrada beraat ederdi. Partiden fln tanıdık bulup yırtar

15
0
yanıtYanıtla
ebruya cevap:

Çin türkiye değildir adamı böle idam ederler işte bizim iktidar hala kanun çıkartacak ülke oldu yol geçen hanı her yer yabancı dolu bunlar tecavüzcü olsalar kim nerden bulup cezalandırcak

yanıt0
yanıt0
tr:

bizim ülkemizde tecavüz edilen suçlu tecavüz eden ise serbest kalarak hayatına kaldığı yerden devam ediyor tecavüzcüye destek çıkan bakanlar bile oldu bu ülkede :)

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yasasın çin adaletı darısı turküyenın basına

5
0
yanıtYanıtla
ibo:

bizimkiler baliklama atlardi bu firsata herif zengin ya. hem burada kizlari zorlamayada luzum yok paran var ya her ayibi orter

2
1
yanıtYanıtla
abidin:

helal olsun bu cinlere bari cin iskenceside uygulanip belkemigide kirilsaydi tamamen takdir ederdim ama sadece asmak pek takdim etmedi

1
0
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

eger bir insan kücück bir bedene sarkiyorsa vede bu beden üzerinde kendini tatmin etmeye calisoyrsa kimse kusura bakmasin yok oyle yok pisikolojik sorunu varmis yok hastaymis birde o bedeni kullnadiktan sonra öldürenler varya bunlara ceza evinde verilen ekmek yemek bile aslinda haram eger veriliyorsa benim vergilerimden bu insanlara ben hükümete hakkimi helal etmiyorum bu insanlarin derhal idam edilmeleri gerekiyor artik internetlerde ilanlarda bunca kadinlar erkekleri ayartirken TECAVÜZE IDAM

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title