Haberler

Yaşlı kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

Güncelleme:

Yaşlı kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı -Parmağındaki yüzüğü çıkaramayan yaşlı kadının imdadına itfaiye yetişti Denizli'de parmağına sıkışan yüzüğü çıkartamayan vatandaşın imdadına itfaiye yetişirken, ekipler yüzüğü keserek çıkarabildi.

Yaşlı kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri çıkardı

-Parmağındaki yüzüğü çıkaramayan yaşlı kadının imdadına itfaiye yetişti

DENİZLİ - Denizli'de parmağına sıkışan yüzüğü çıkartamayan vatandaşın imdadına itfaiye yetişirken, ekipler yüzüğü keserek çıkarabildi.

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesinde meydana geldi. Hatice Yurdagül Erbay isimli kadın parmağına taktığı yüzüğü sıkıştığı için tüm uğraşlarına rağmen çıkaramadı. Erbay'ın parmağında sıkışan yüzüğü çıkarmak için aile üyeleri defalarca deneme yapsa da bunda başarısız oldu. Aile üyeleri ardından durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen itfaiye ekipleri özel aparatlar ile Erbay'ın parmağına sıkışan yüzüğü keserek çıkardı. Yüzüğün çıkarılması sonucu rahatlayan ve parmağında herhangi bir sağlık problemi olmayan Erbay, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title