Haberler

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da 15 yaşındaki bir çocuk, annesiyle tartışıp silahla tehdit eden babasına engel olmak isterken katil oldu. Babasının elinden silahı almaya çalışan çocuk, babasını başından vurdu.

Altındağ ilçesinde annesine şiddet uygulayan ve silahla tehdit eden babasına engel olmak isteyen 15 yaşındaki çocuk, yaşanan arbedede babasını silahla vurarak öldürdü.

Başpınar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'nde bir apartmandaki evine iddiaya göre, alkollü olarak gelen Hakan Ü.(40) ile eşi S.Ü'nün arasında tartışma çıktı.

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

BABASINI BAŞINDAN VURDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hakan Ü, eşini döverek silahla tehdit etmeye başladı. O sırada tartışan ebeveynlerini ayırmak isteyen M.Ü, babasının elindeki silahı zorla almak istedi. Silahı almak için yaşanan arbede sırasında M.Ü, babasını başından vurdu.

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Hakan Ü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Evde bulunan M.Ü. ise polis ekiplerince gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Altındağ Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (29)

gaddar kerim.:

Türk aile yapısı ne yazik ki çöktü toplum olarak hiç iyiye gitmiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin , şeytana uydurmasın.

58
2
yanıtYanıtla
Leda:

Eve alkollü gel tartışma çıkar bu mudur babalık ve kocalık?? Herkesin elinde silah herkes erkek olmuş hesapta. Olan çocuğa olmuş. . Ömür boyu o vicdan azabıyla yaşamak zorunda kalacak. . Yazık. . .

44
0
yanıtYanıtla
Culluk hatça:

Bu ülkenin babalarında bir sorun var. Yoksa neden öldürülsünler ?

13
18
yanıtYanıtla
HATTA AYUSUNA CVP:

Bu ülkenin Analarında bir sorun var çünkü çocuk yetiştiremiyorlar kızıyla erkeğiyle ahlaksız bir nesil yetişiyor, din iman zaten yoktur.

yanıt23
yanıt21
Gülcan:

Nerden biliyorsun belkide suç annedendir

yanıt3
yanıt10
malum:

baba işde para kazanırken anne ne yapıyor bilmiyorum

yanıt0
yanıt1
Asya:

Serbest bırakılmalı zaten ömür boyu vicdanen müebbet yedi ayyaş babası yüzünden

29
1
yanıtYanıtla
KARAOĞLU:

O 15 yasindaki çocugun sucu ne şimdi? Kavga ayirt etmeye calisirken alkollü babayi vurmak. O zikkimi icme esinede çocuğunda hayati zehir etme.Allah muhafaza eylesin

27
0
yanıtYanıtla
AA:

Eline sağlık su testisi su yolunda kırılır hesabı olmuş

3
17
yanıtYanıtla
Hakim:

ELİNE SAĞLIK KOÇUM BENİM..HAPİS BİLE YATMAYACAKSIN.

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title