Haberler

Lüks cipteki hesaplaşmada ölen 3 kişinin de tabancada parmak izi bulundu

Güncelleme:

Antalya'da lüks cipte, emlak alım satımıyla uğraşan Nihat Taşardı, Mehmet Ateş ve Mustafa Tepe'nin vurulduğu tabancada, ölen 3 kişinin de parmak izi olduğu, ellerinde ve elbiselerinde barut gazına rastlandığı belirlendi.

Geçen çarşamba günü saat 13.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Şahinbey Caddesi'nde meydana gelen olayda emlak alım satım işiyle uğraşan Nihat Taşardı, Mehmet Ateş ve Mustafa Tepe'nin bulunduğu 34 DKF 631 plakalı lüks cip, Şahinbey Caddesi üzerinde sağa yanaşıp, durdu.

Lüks cipteki hesaplaşmada ölen 3 kişinin de tabancada parmak izi bulundu

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Üçlü arasında cipte yaşanan tartışmanın ardından ruhsatsız tabancanın ateşlenmesiyle, arka koltukta oturan Nihat Taşardı, yanındaki koltuktaki Mehmet Ateş ile sürücü koltuğundaki Mustafa Tepe, başlarından vuruldu. Nihat Taşardı ile Mustafa Tepe olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Ateş ise hastanede hayatını kaybetti.

Lüks cipteki hesaplaşmada ölen 3 kişinin de tabancada parmak izi bulundu

TABANCADA 3 PARMAK İZİ

Olay yerindeki ilk incelemede cesetlerin duruşundan ve mermilerin gidiş yönünden, Nihat Taşardı'nın, Tepe ve Ateş'i silahla vurduktan sonra intihar ettiğini değerlendiren polis, detaylı inceleme sonunda farklı bulgulara ulaştı. Cip içinde ve cesetler üzerinde detaylı araştırma yapan polis, olay öncesi boğuşma yaşandığını, bu nedenle ölenlerin ellerinde ve çeşitli yerlerinde morluklar ve yara izi olduğunu tespit etti. Tabanca ve elbiseler üzerinde inceleme yapan ekipler, her 3'ünün de tabanca üzerinde parmak izinin bulunduğunu, elbiseler üzerinde ise barut gazına rastlandığını belirledi.

Taşardı, Tepe ve Ateş'in cenazeleri ise dün Antalya'da toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Tepe Mehmet Ateş Antalya Haberler

500

Yorumlar (7)

Yahya:

Hükümet yanlısı mafya ilişkili olaya benziyor.

13
13
yanıtYanıtla
Ne içiyorsun:

Bu yorumu yapan da malın birine benziyor

yanıt0
yanıt0
OLAY:

Olay kadının aldatması gibi tahmin edenler

8
6
yanıtYanıtla
çok kötü:

Rabbim yakınlarına dayanma gücü ihsan eylesin

11
3
yanıtYanıtla
Rus ruleti:

Temel gibi Rus ruleti oynamış olabilirler şarjör lü silahla yada katil Uşak

4
1
yanıtYanıtla
Emsalettin:

İnsanlık yaratılalı olgun kişilerBulduklarıyla yetinip dert çekmedilerBirbirine girdi gözü doymayanlarsaÇok isteme kaderden başın derde girer

2
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine ha neticede hiç tanık kalmamış herkes göç etmiş gitmiş diyecek bir şey yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title