Haberler

Vatandaş, sokak ortasında kavga eden kızlardan birini tokatladı: Defol buradan

Güncelleme:

Trabzon'da iki kız arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya gelen vatandaşlardan biri de kavga eden kızlardan birine tokat attı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde iki kızın kavgası sırasında bir vatandaş, kızlardan birine tokat atarak tepki gösterdi.

Ortahisar ilçesi Uzunsokak mevkiinde dün meydana gelen olayda, iki kız tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bırakırken, çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı.

VATANDAŞ, KIZLARDAN BİRİNE TOKAT ATTI

O esnada bir vatandaş kavga eden kızlardan birine tokat attı. Tokat yiyen kız "Ben bir şey yapmadım" derken, vatandaş ise, "Defol, bir daha burada bağırıp çağırmayacaksın" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDEN KİŞİNİN YORUMLAR DİKKAT ÇEKTİ

O anlar cep telefonuna yansırken, görüntüleri çeken bir vatandaşın, "Uzunsokak'ta süper bir kız kavgası" diyerek kavgayı yorumlaması pes dedirtti. Vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı tokat yiyen kız ise yere düşen telefonunu alarak, "O adam buraya gelsin" diye bağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ortahisar Tokat 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Edepsizler:

Az bile yapmış ellerine sağlık kardeşim keşke şöyle biryerlerinde kırsaymış dahada güzel olurmuş diyorum kadınlar azdı.

52
12
yanıtYanıtla
kahtalı:

adam yapılması gerekeni yapmış helal olsun yalnız ikisinde tokat atmış

51
11
yanıtYanıtla
osman:

ne var bunda nasıl olsa bir birlerinde tokat yiyorlar adam ayımak için atmış iyilik yapmış

42
11
yanıtYanıtla
bilge:

benide tokatlayın

25
6
yanıtYanıtla
4444:

nereni

yanıt5
yanıt0
bilge:

neremi neremi devamını getir

yanıt0
yanıt9
TÜRKOĞLU:

şimdi bunada kalkıp kadına şiddet derler. . adam gereken ney se onu yapmış 1

24
6
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ellerine sağlık olması gereken buydu. Şefkat tokadi

20
5
yanıtYanıtla
KRALEX:

YUH BE VURULURMU ÖYLEE

3
20
yanıtYanıtla
URFALI:

Adam çok iyi etmiş, nedir bu terbiyesizlik. kadın, kız sokak ortasında nasıl kavga eder. utanma arlanma bilmeyen yüzsüzler. bunlar anne olacak bunlar ev hanımı olacak ve sözde bunlar toplumun temeli olacak.

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title