Haberler

Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar adlı kişi, saplantı derecesinde karşılıksız sevdiği Gamze Pala'yı kendisi ile görüşmek istemeyince önce kurşunladı, sonra boğazını keserek öldürdü. Saldırgan olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar, saplantı haline getirdiği Gamze Pala'yla tartıştıp tabancayla ateş etti. Kurşunların isabet etmediği Pala'yı ardından boğazını keserek öldüren saldırgan, kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

ÖNCE KURŞUN YAĞDIRDI

Alınan bilgiye göre, Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda Gamze Pala isimli bir kadın, kendisine saplantı derecesinde aşık olan Savaş Dalançıkar ile görüşmeyi kabul etmedi. Uzun süre peşinde koştuğu kadını saplantı haline getiren Savaş Dalançıkar, bu akşam saat 22.00 sularında Pala'ya silahlı saldırıda bulundu.

KURŞUNLARIN İSABET ETMEDİĞİ KADININ BOĞAZINI KESTİ

Dalançıkar, kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü. Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kesti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fındıklı Haberler

500

Yorumlar (89)

Emine:

Hiç kimse kusura bakmasın kadınlar erkeklerle alay etmeye devam ettiği sürece ve psikolojik olarak oynattığı sürece bu kanlar akmaya devam edecek ne olurdu yani görüşüp gönlünü alsaydın daha mı iyi oldu şimdi kadın ah ah ben bile kadın olmama rağmen düşünceli davranıyorum söz verince sözümde duruyorum görüşüyorum insanlarla ile ama malesef günümüzde kadınlar erkekleri hep oyaladigi için ve evlilik düşünmediği için bunlar geliyor başımıza

12
28
yanıtYanıtla
xxx:

bir kadın olarak nasıl bunları söylersin ya o zaman sen de istemediğin biriyle evlen

yanıt15
yanıt2
ELİF:

KATİL GİBİ SİZİN DE ACİLEN PSİKİYATRİK TEDAVİYE İHTİYACINIZ VAR

yanıt16
yanıt3
Burhan:

Olaydan haberin yok boş boş konuşma bari. Bu nasıl boş bir zihniyet, bu nasıl ahkam kesmek?

yanıt4
yanıt1
Beyinsiz:

Umarım sevmediğin birine zorla verilirsin

yanıt1
yanıt1
pınar:

değişiksin yaa sıkıntı var sende. . .

yanıt2
yanıt1
D..:

Saçmalıksın harbiii

yanıt2
yanıt1
hatice:

bence tedavi olman lazım senin. . sıkıntılı bir ruh halin

yanıt5
yanıt1
Lamiya:

Ölmemek için önünüze gelenin gönlünümü yapıyorsunuz.harbiden deyişiksiniz

yanıt3
yanıt0
........:

Kız bu erkeği secseydi nisanliyken de olurdu evliykende olurdu.Bu tiplerin ilgisini çekmemek lazım.Kucuk yerlerde yaşayan buranın kurallarına uymalı.Bakimli eliyuzu düzgün olmak ,bekar olmak küçük yerlerde olmuyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title