Haberler

Caminin kapalı olmasına sinirlenen vatandaş, kapıyı zorlayarak kırmak istedi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirleri kapsamında caminin kapatılmasına kızan bir vatandaş, kapıyı zorlayarak kırmaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen polis kapıyı zorlayan şahsı uyararak burada bulunanları cami avlusundan uzaklaştırdı.

Şanlıurfa'da Cuma namazı için Balıklıgöl'deki Dergah Camisi'ne gelen cemaat, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapıların kilitli olmasına tepki gösterdi. Namaz kılmaya gelen bir kişi kapının kilitli olmasına öfkelenerek kapıyı zorlamaya çalıştı. Polis ekiplerince camiden uzaklaştırılan cemaat daha sonra çimlerin üzerinde namaz kıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yurt genelindeki tüm camilerde koronavirüs tedbirleri kapsamında cemaatle namaz kılınmasına ara verildi. Buna rağmen Balıklıgöldeki Dergah Camisi'nde namaz kılmaya gelen cemaat kapıların kilitli olmasına tepki gösterdi. Polisin güvenlik önlemi aldığı Dergah Camisi önünde toplanan ve çoğunluğu yaşlı olan cemaat ezanın okunmasıyla birlikte camiye girmek istedi. Ancak grup asma kilit vurulan cami kapısına asılı 'Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Mart Pazartesi gününe kadar ziyarete kapatılmıştır' uyarı yazısıyla karşılaştı.

Caminin kapalı olmasına sinirlenen vatandaş, kapıyı zorlayarak kırmak istedi

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Uyarıyı gören bazı kişiler camiden ayrılırken bazıları da bu karara tepki gösterdi. Israrla camide namaz kılmak isteyen bir kişi kapalı olan cami kapısı önünde öfkelenerek, kapıyı zorlamaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen polis kapıyı zorlayan şahsı uyararak burada bulunanları cami avlusundan uzaklaştırdı.

Caminin kapalı olmasına sinirlenen vatandaş, kapıyı zorlayarak kırmak istedi

CEKETLERİNİ SERİP NAMAZ KILDILAR

Cami avlusundan çıkan cemaat daha sonra Balıklıgöl yakınlarındaki çimler üzerinde ceketlerini serip namaz kıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Balıklıgöl Dergah Haberler

500

Yorumlar (43)

ad onemli degil:

Senin o findik beynin neyi yasiyor bilmem ama keske cogalmasaniz diyorum dunya icin tehlikelisiniz

32
3
yanıtYanıtla
Fatih Arslan:

Dünyanın en tehlikeli insan çeşidi cahiliği yobazlıkla birleştiren canlı türüdür. Bu ikisinden de uzak durun. Allah ın selamını dahi bu cahillere vermek günah olur. .

27
1
yanıtYanıtla
Türk:

Bunların aldığı nefes zarar. Keşke bunlar için bir virüs olsa da kaybolsalar ortadan. Cahil.

23
0
yanıtYanıtla
pesimist:

bu coğrafyada insanlık dinler yüzünden rezil kepaze boş eğlencesiz asosyal bi hayat yaşamaktadır. başımıza ne geldiyse dinlerden ve dindarlardan gelmiştir. hayatıma müdahale etmeye çalışan olursa vururum

15
8
yanıtYanıtla
74:

Lann hayvan gibi yaşamayı seven. Sadece ye, iç, sıç, yat hayatını yaşayan hayvanımsı yaratık. Din insanı insan yapar, senin gibi hayvanları da kendi haline bırakır. Kim sana dini yaşa diyor, insan gibi yaşamak istemiyorsan söz etme din hakkında

yanıt9
yanıt14
orkestra:

din insanı insan yapmaz. japonya iskandinavya gibi ülkelerin çoğunluğu bugün inançsız. emin ol senden daha insanlar. insan denilen canlı sosyal bi canlıdır. yazıda bi hata yok din insanları asosyal yapıyo. zaten bi tarafını yırtmana gerek yok günümüzde gençler dini takmıyorlar. 100 sene sonra bu ülkede inançlı insan yüzde 50 ye düşer

yanıt5
yanıt1
74:

ORKESTRA mısın ZURNA mısın her neysen senin de şu an dinin(yolun) var, benim de var bir başkasının da var sana cevap yazma zahmetinde de bulunmazdım Çünkü ilk yorumumu PESİMİST denen TOPTANCI kafaya yazdım, sen umurumda değilsin anlayacağın yazdığını takip ediyorsan bunu bil bu 1, 2 PESİMİST hala dinin ne olduğunu bilmiyor bir cahilin yaptığıyla toptancı kafayla Müslümanları hedef almasıyla (ben kendimde Müslümanım) hiç mi hiç hoşuma gitmedi, yazdıklarımı okuyorsan bu dünyada olmazsa da diğer tarafta iki elim yakanda olsun ALLAH ın izniyle

yanıt2
yanıt1
74:

PESİMİST kullandığın rumuzdan belli nasıl bir ruh halinde olduğun erken bilseydim yorumuna sadece şunu yazardım başka da bir şey yazmazdım. PESİMİST=Kötümser, karamsar----Kendi haline bırakın zaten belasını almış:) :)

yanıt2
yanıt1
pesimist:

@74 kes lan sesini. öbür tarafmışda iki eliymişde yakadaymışda. sen bi öl bakarız. haydeee haydeee :D

yanıt1
yanıt2
leyla:

adamlara bakin, namazinizi evinizde de kiyabilirsiniz,

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title