Haberler

Samsun'da 2 öğrencinin öldüğü feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

Samsun'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 2 öğrencinin öldüğü kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerası görüntüsünde öğrenci servisinin takla atarak karşı şeride geçip otomobil ile çarpışması anını gözler önüne serdi.

Samsun'da 2 öğrencinin öldüğü, 8'i öğrenci 10 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

OTOMOBİL İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisi Samsun-Ordu karayolu 31. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmet B. idaresindeki 55 SE 808 plakalı otomobil ile seyir ederken Samsun'dan aldığı lise öğrencilerini Çarşamba ilçesine götüren Dursun P. idaresindeki 55 C 6076 plakalı servis minibüse arka sağ kısmından çarptı. Bu sırada çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs yoldan çıkarak refüjden karşı şeride geçip devrildiği sırada Mustafa G.'nin (72) kullandığı 55 LS 221 plakalı otomobille çarpıştı.

2 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 8'İ ÖĞRENCİ 10 KİŞİ YAKALANDI

Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Kazada Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi 9. sınıf öğrencisi Batuhan Yılmaz (16) ile Samsun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Zülal Işıl Çörtük (14) tedavi altına alındıkları hastanede hayatını kaybederken, 8'i öğrenci 10 kişi de yaralandı.

KAZA ANI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerası görüntüsünde öğrenci servisinin takla atarak karşı şeride geçip otomobil ile çarpışması anını gözler önüne serdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (11)

SAMSUN ATAKUM:

sağolsun servis şoförleri insan gibi gitmiyolar yolda çocuklarını emanet ediyolar bu insanlara ama kimi servis şoförlerinin umrunda bile değil makas atan, önüne kıran, süratli giden bir sürü düşüncesiz servis şoförü var emniyetin kesinlikle sıkı denetim yapması şart.

13
0
yanıtYanıtla
cemil:

ben dedim abi tek sebebi hız hayvan gibi araba kullanıyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
yasir:

Eğitimsizlikten başımıza her türlü olaylar geliyor. Araba kullanma dahil birçok önemli işi beceremez durumdayız. Yollarımız zaten çok kötü. Eskiden beri yolları niye yerleşim yerlerinden geçirirler ki. Dallamanın biri ara yoldan çıksın gelen arabaya vursun diye herhalde???

3
1
yanıtYanıtla
KORKMAZ ÇAKAR:

servis şoförleri maalesef ki tam bir trafik terörü estiriyor yollarda hiçbir kurala uymazlar, hız yaparlar, uyanıklık yaparlar her türlü pislik var yani ciddi yaptırımlar şart

4
0
yanıtYanıtla
Mm:

Kardes adam 72 yaşındaymıs

2
1
yanıtYanıtla
Emn:

üstüne devrildiği aracın şoförü 72 yaşında servisin şoförü değil.

yanıt5
yanıt0
vatandaş:

servisler bir iki şift kılı kılına yetişecek iş alıyorlar. saat. mesela saat 6-7 arası a işteri. 7-8 arası b okulu. yetişmek için süret yapıyorler malesef. kural tanımıyorlar. küçücük çocuklara hem kötü örnek oluyor. hem de canlarını tehlikeye atıyor. serviste unutulan çocuklarda da en suçlu servis şöförü.

3
0
yanıtYanıtla
Bekir:

Sayın trafik polisleri lütfen aldığınız paraların artık hakkını verinde sürekli denetimler görelim reklam için çıkmayın sadece. . .

2
0
yanıtYanıtla
1234:

Allah''a emanet yaşıyoruz Ülkede

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN. ARTIK YOLLAR TRAFİGİ KALDIRMIYOR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title