Haberler

Polisten kaçan şahıs, metrobüs yoluna girerek izini kaybettirdi

Güncelleme:

Bakırköy'de GBT sorgusu sırasında aranılanlar listesinde olduğu anlaşılan şahıs, polisten kaçmak için metrobüs yoluna girdi. Şahsın kaçmak için başvurduğu yöntem görenleri dumur ederken, şahıs kaçmayı başardı.

Bakırköy'de polisin GBT kontrolü sırasında aranılanlar listesinde olduğu ortaya çıkan şahıs, polisten kaçarak metrobüs yoluna girdi. O sırada metrobüsün gelmemesi olası bir kazayı önlerken, polis metrobüs yolunda izini kaybettiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Bakırköy İncirli Metrobüs durağının yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polisler şüphelendikleri bir kişinin GBT sorgusunu yaptı. Bu sırada şahsın arananlar listesinde olduğunu tespit edildi.

KAÇMAK İÇİN METROBÜS YOLUNA GİRDİ

Şahıs kendisini yakalayan polislerin elinden kaçarak izini kaybettirmek için metrobüs yoluna atladı. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için peşine düştü, şahıs ise yaya olarak metrobüs yoluna girerek Bahçelievler tarafına yol aldı. Şahıs ardından metrobüs yolunda bulunan tellerin üzerinden atlayarak, ara sokaklara doğru kaçtı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis ekiplerinin elinden kaçan şahıs kayıplara karışırken, ekipler şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bakırköy 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

Kaçar Tabiii bekçi diye süt çocuklarını görevlendirirsen olur böyle Kaçarken vurmaları gerekiyordu

17
11
yanıtYanıtla
çınar:

dumur etti nedir ya

14
0
yanıtYanıtla
DEH DEH DÜLDÜL:

''dumur etti ya da oldu'' cok ama cok nadir olarak ''cok fena halde sasirtmak ya da sasirmak'' olarak kullanil(ma)sa bile; asli ''dumura ugramak ya da ugratmak''tir anlami ''körelmek, köreltmek; önemini kaybettirmek, kaybetmek; tüketmek, tükenmek'' anlaminda olup genellikle vücut organlari ve duygular icin kullanilir. Burada yazilan ''dumur etmek'' haberi yazanin biraz isgüzarligi olup, belki de ilgi cekmek icin yazmasindan kaynaklanmaktadir.

yanıt1
yanıt0
Hakan Gülle:

bir fıkra. Hakim 100 kişinin ölmesinden sorumlu temel e sorar. Hakimim kamyonla yokuş aşağı inerken fren patladı. Sağıma bakdım okul, soluma bakdım pazar. Birde ortada bi kişi vardı, bende mecbur onun üzerine sürdüm kamyonu. Hakim tekrar sorar, peki 100 kişiyi nasıl ezdin be adam?Hakimim adam önce okula, sonradan pazara kaçdı bende onu takip ettim nerden bileyim. .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title