Haberler

Çocuğuna içki içirilen baba: Kızımın onlarla kalmasını istemiyorum

Güncelleme:

2,5 yaşındaki çocukla 12 yaşındaki kıza içki içirilmesi görüntülerini ortaya çıkartan ve boşandığı eşinde bulunan kızını geri isteyen baba konuştu. Öfkeli baba kızının onlarla kalmasını istemediğini söyleyerek, devlet yetkililerine seslendi.

Bursa'da eski karısının 12 yaşındaki kızına ve ikinci evliliğinden olan 2,5 yaşındaki çocuğuna içki içirdiği videoları gören babanın suç duyurusu üzerine, eski eşi ve kocası polis tarafından Uşak'ta gözaltına alınmıştı.

Boşandığı eşinde bulunan kızını geri isteyen baba Serkan Dökmeci, açıklama yaptı.

"KIZIMIN ONLARLA KALMASINI İSTEMİYORUM"

Suç duyurusunda bulunarak olayı adli makamlara intikal ettiren Serkan Dökmeci, "12 yaşındaki kızım boşandığım eşi ve onun ailesiyle yaşıyordu. Bu görüntüleri kızımın telefonunda tesadüfen buldum. Kızımın kesinlikle onlarla kalmasını istemiyorum. Devlet büyüklerimize de sesleniyorum, kızımın bana verilmesini istiyorum" diye konuştu.

KIZININ CEP TELEFONUNU KONTROL EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Bursa'da yaşayan Serkan D., 2009 yılında eşi Y.Ç.'den ayrıldı. Boşanan çiftin 2007 yılında dünyaya gelen kızlarının velayeti anne Y.Ç.'ye verildi. Serkan Dökmeci'den ayrılan Y.Ç. bir çocuğu bulunan A.Ç. ile Uşak'ta evlendi. Serkan Dökmeci şu anda 12 yaşında olan kızı C.Z.D. ile görüştüğü sırada kızının cep telefonunu kontrol etti ancak gördükleri karşısında hayrete düştü.Serkan Dökmeci, eski eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de yeni eşi A.Ç.'den olan çocuğuna içki içirdiği görüntüleri görünce harekete geçti. Videoda, alkol kokusundan rahatsız olmayan, hatta elinden rakı bardağı alınınca ağlayan çocuğu gören Serkan Dökmeci, soluğu savcılıkta aldı. Baba Dökmeci, kızının ve diğer çocukların o aileden uzaklaştırılması için yetkililerden yardım beklediğini açıkladı.

Çocuğuna içki içirilen babadan, karı koca hakkında açıklama geldi

"MAMA SANDALYESİNDE ALKOL İÇİRİLDİĞİNİ GÖRDÜM"

Yaşadığı olayla tesadüf eseri karşılaştığını söyleyen Serkan Dökmeci, "Zaman zaman kızım yanıma geldiğinde, zararlı programlar var mı diye videolara fotoğraflara bakıyordum. İlk olarak ufak çocuğun mama sandalyesinde babası tarafından alkol içirildiğini gördüm. Tabii bunu görünce şok oldum. Bundan sonra kızım her geldiğinde telefonunu kontrol ettim. En son Bursa'ya geldiğinde kendi kızımında rakı kadehiyle fotoğraflarını gördüğüm için, annesine avukatım aracılığıyla çağrı mektubu gönderdim. Gelmeyeceklerini söylediler. Benim de yapacak bir şeyim kalmayınca savcılığa başvurdum" dedi.

Çocuğuna içki içirilen babadan, karı koca hakkında açıklama geldi

"KIZIMIN ONLARLA KALMASINI İSTEMİYORUM"

Çocuğunu yanına almak istediğini ifade eden Serkan Dökmeci, "Çocukları kandırıyorlar, programlar indiriyorlar kızımın telefonunu kontrol ediyordum. Özellikle ufak çocuğa rakı içirildiği görüntüleri görünce kızım her geldiğinde telefonunu kontrol ettim. Kızımında rakı kadehiyle fotoğrafını göreceğim aklımın ucuna gelmiyordu. Sonuçta annesi orada, onlara emanet etmişiz. Ama ben artık kızımın onlarla yaşamasını istemiyorum. Zaten yıllarca kızımı göremedim, icra kararlarıyla gittim hep. 10 yıla yakın askıda kalan görüş günlerim vardı. Bir yıldır kızımla sık sık görüşüyoruz ve daha öncesinde de başka bir şey oldu mu bilmiyorum. Kızımın kesinlikle onlarla kalmasını istemiyorum. Devlet büyüklerimize de sesleniyorum, kızımın bana verilmesini istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kızım dizisi Cep Telefonu Türkiye Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500

Yorumlar (16)

Atsız:

Şimdi Devlet çocukları onlardan alıp babaya teslim etmezse babada o adi kadınla yanındakini gebertirse kimse bu babaya kadın katili diyemez

24
1
yanıtYanıtla
Antepli Vatandaş:

yok yine kadın katili olur. yine manşet olur. bir kadın daha katledildi yazılır çizilir. Linç girişimi başlar vs vs vs. Erkeğin hükmü kalmadı bu ülkede arkadaş. Kadının beyanı esastır. Kadın her türlü haltı yer sıkıntı yok! Erkeğin o kadar hakkı kalmadı bu ülkede. ACI AMA GERÇEK! En başta kanunlarımız bozdu yuvaları bunu da böylece bilsinler.

yanıt11
yanıt0
Harun:

Ne pislik olmuş ülke 2 yaşında çocuğa rakı verilecek kadar.

15
0
yanıtYanıtla
neşesiz günler:

Yüzü güzele değil gönlü güzele yanaşmalı insan. Sonrasında ortada kalan böyle minik yürekler oluyor. Bu şartlarda büyüyen minik yürekler de ülkenin, insanlığın, başka hayatların başına kocaman kocaman bela oluyor.

8
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Ne pislik ülke olmuş burası yuh.

8
0
yanıtYanıtla
sebebi neydi ki:

ALLAH belanızı elbette bir gün verecektir.

7
0
yanıtYanıtla
trabzon_61:

ha 5 yaşındaki cocuğunu sevılisiyle öldüren anne hade 12 yaşındakı cocuğuna içki içiren anne yaşamayı hak etmezler. her gün kadın cinayetleri cocuk istismarları kuran kursu diye erkek cocuklara tecavüz. nereye gidiyoruz ? bir meçhule. . haaa bunlarda unutulur dimi nasılki hayırsever iş adamıydı zarrab ımm. . . nasılki ergenekonun tam yetkili savcısırdı cakma savcı Zekeriya Öz. . nerde o eski arap baharları. en adi rezillik 2 saat sürer unutulur. x600 boş kafa sal başı al maaşı. müslüman nesil bo olsa gerek

6
1
yanıtYanıtla
TRABZON14611111111:

YA Bİ DUR. . . . . GEVEZE. . . SALAKO

yanıt0
yanıt0
Hayret:

BEn bu annelere şaşırıyorum. Ya hiçbir erkek çocuğunuzun tırnağı olabilir mi. Hemen yeni koca peşindeler. O yeni koca çocuğa ne gözle bakar nasıl davranır.. böyle bir riske girilir mi.. önce çalış hayatını kazanmaya çocuğun İçin. Bu anneyi de Allah ıslah etsin pislik kadın.

6
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

DEVLET DE DEVLET . GİT BİR AN EVVEL MAHKEMEYE BAŞ VUR.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title