Haberler

Kurşun yağmuruna tutulan 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesindeki benzin istasyonunda motosikletli bir saldırgan, 17 yaşındaki genç kıza pompalı tüfekle 3 kez ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan genç kız hayatını kaybetti.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir benzin istasyonunda, pompalı tüfekli saldırgan dehşet saçtı. Cep telefonuyla konuştuğu kişiyle tartışan 17 yaşındaki genç kız, motosikletli saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan genç kız hayatını kaybetti.

CEP TELEFONUNDA BİRİYLE TARTIŞIYORDU

Olay İzmir-Ankara Karayolu Taytan Mahallesi yol kavşağında bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre arkadaşının kullandığı bir otomobil ile benzin istasyonuna gelen C.K. (17) isimli genç kız, arkadaşı otomobili yıkarken cep telefonu ile henüz tespit edilemeyen bir kişiyle tartıştı.

MOTOSİKLETLİ SALDIRGAN KURŞUN YAĞDIRDI

Bu tartışmanın hemen ardından motosiklet ile benzin istasyonuna gelen ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi, uzaktan pompalı tüfekle genç kıza 3 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

hakkı:

Manisa ili akıl sağlığı ve insanlık bakımından sivas yada adanadan bir farkı yoktur.

12
11
yanıtYanıtla
yiyido:

tüm sivastan kucak dolusu sevgiler ;)

yanıt7
yanıt1
adanalı:

Tüm adanalılar seni seviyor hakkı. sevgilerimizi sunuyoruz sana. Adanaya bekleriz seni. . .

yanıt2
yanıt0
Bırak bu işleri:

Yanlız cvplar aşırı güzel olmuş

yanıt0
yanıt0
hakan su:

insanların hayatları bu kadar mı ucuz olabiliyor yazık genç kıza Allah mekanını cennet eylesin, , , ,

18
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Böyle Canileri dar ağacına asıp ölümünü seyredeceksin ki cümle aleme ibret olsun

19
1
yanıtYanıtla
kara:

eski sevgili bence yazık çok genç ALLAH rahmet eylesin. . . . . .

16
2
yanıtYanıtla
EBRU:

HEP ÖLDÜRENLERDE SUÇU ARAMAMK LAZIM. BAZENDE İNSANLAR BİRBİRİNİ ÇILDIRTIYOR. ÖZELLİKLE KADINLAR. GÖZÜMLE ÇOK ŞEYE ŞAHİT OLDUM. MALESEF KADINLARIN AHLAK ANLAYIŞI ÇOK DÜŞMÜŞ. BİRDE DEVLETTEDE ÇOK KABAHAT VAR. NİKAHLI OLMAYAN KADINLARA ANADAN BABADAN MAAŞ BAĞLIYORLAR. ÇOK TANIDIĞIM VAR SIRF BU MAAŞ İÇİN NİKAH YAPMADAN YAŞAYAN.

6
7
yanıtYanıtla
Haberci:

Böyle canileri asla affetmeyeceksin. Bikaç yıl yatıp aftan yararlanırlarsa yine aynı cinayeti tekrar işlerler. İnşallah yakalanır.

13
0
yanıtYanıtla
Hatice:

Eyy vatandaş parkta oğlunu vuran amca. Oğlunu kesen kadın , kızı öldüren aşık. Ne oluyor size . Corona sizin canınızı alsın allah hepinizin canını alsın kurtulalım.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title