Haberler

Baklavacı kardeşlerin saldırısına uğrayan hamile kadın tahliye kararı sonrası gözyaşı döktü

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran Seydioğlu Baklava'nın sahipleri tahliye edildi. Kararın ardından hamile kadın gözyaşı döktü.

İstanbul Pendik'te hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran Seydioğlu Baklava'nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in ilk mahkemede tahliyesine karar verildi. Mahkemenin kararını duyan Ayfer Bahçıvan adliyede gözyaşı döktü.

Pendik'te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek dikiz aynasını kıran ve kaputunu teklemeyen Seydioğlu Baklava'nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel,bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, tutuklu sanıklar Hasan ve Hüseyin Sel ile avukatları katıldı. Duruşmada, Yunus Emre Bahçıvan, hamile eşi Ayfer Bahçıvan ve avukatı da hazır bulundu.

İki kardeş mahkemedeki ilk ifadesinde üzgün ve pişman olduklarını söyledi. Hasta olan annelerinin yanına gittiklerini söyleyen Sel kardeşler bu nedenle gergin olduklarını iddia etti. Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan ise ifadelerinde henüz doğmamış çocuklarının ve kendilerinin haklarını helal etmediklerini söyledi.

MAHKEME KARARINI VERDİ, KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mahkeme, olaya ilişkin delillerin güvence altına alındığı ve sanıkların kaçma ihtimalinin bulunmadığı gerekçesiyle, Hasan ve Hüseyin Sel'in tahliyelerine karar verdi. Sanıklar hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanacak. Kararı duyan ve 7 aylık hamilen Ayfer Bahçıvan, adliyede gözyaşlarını tutamadı.

NE OLMUŞTU?

Olay, 6 Temmuz'da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içerisinde hamile bir kadın olmasına rağmen saldırıda bulunmuştu.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve tepkilerin yükselmesi sonrasında iki zanlı, başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Sel Seydioğlu Pendik Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (180)

ARITMETIK SAZAN:

Adamlar cezalarini cekti. Halk onlari iteledi ve hala da cezalandiracak. Arabana tekme atti diye yillarca hapis mi yatacaklar? Bundan sonra bu olaydan ders almazlarsa, yatarlar o baska. Bu kadar aglayip zirlamaya gerek yok

77
165
yanıtYanıtla
ts li:

o zaman en kısa zamanda bayansan eğer sana aynısı yapılsın, erkeksen eşine yapılsın bu kadar. .

yanıt61
yanıt9
KAPTAN:

BENDE DAHA ÖNCE SİZİN GİBİ YORUMLADIM SAĞLADIKLARI İSTİHDAMI GÖZ ÖNÜNE ALINARAK CEZA VERİLMELİ . . AMA ŞU ANDA EN AZINDAN ARACA ZARAR VERMEKTEN TE OLSA MADDİ OLARAK BİR PARA CEZASI VERİLMELİ HAA HALK OLARAK MARKALARINDAN UZAK DURACAĞIZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİ BUDUR.

yanıt30
yanıt2
AŞIK:

Bi garip durum cinsiyet eşitliği diyerek aile bağlarını zedeleyip sorada hamile deyip algı yapmayın ERKEK ERKEKTİR KADINDA KADINDIR suçu tasvip etmeyiz bir ay yattılar galiba fiilin cezasıda budur ABARTMAYA GEREK YOK

yanıt12
yanıt29
sinir:

Bir dilim baklava için hapis cezası yatanlar vardı.

yanıt26
yanıt1
GERÇEK:

Zengini hapse atamazsınız. . !! Adaletin çalışma sistemi fakiredir.

81
5
yanıtYanıtla
TSLİ GENÇ:

o zaman bundan sonra tartıştığımız kişinin arabasını tekmelemek darp etmek serbest görünen o ki bu ülkede adalet yok hadi hayırlı uğurlu olsun. .

69
6
yanıtYanıtla
Nöbetçi Plaj Güvenliği:

Zengin demek ne demek siz hala anlamını öğrenememişsiniz. Kanunlar Cezalar yaptırımlar hep fakiredir, zengin bunlardan muaftır ve bu yüzden ona ZENGİN denir. Boşuna heveslenmeyin.

58
8
yanıtYanıtla
zor oyunu bozar arekadaş!:

bütün ülkelerin fakirleri ve ezilenler birleşin, hakkınızı arayın ;zorla da olsa alın!

yanıt1
yanıt0
Gül:

Zenginlik tek parayla olmuyor birde insanin özü zengin olmali. Bunlardan birdaha baklava alan utansin!

yanıt1
yanıt0
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title