Haberler

Koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşı ziyaret eden annesi ve ablası da salgına yenik düştü

Güncelleme:

İstanbul'da koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşı ziyaret eden annesi ve ablası da ölümcül virüse yenik düştü. Ailenin Silvan ve Diyarbakır'da bulunan akrabaları da karantinaya alındı

İstanbul'da yakalandığı koronavirüs nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşın annesi ve ablası da aynı hastalık nedeni ile hayata gözlerini yumdu. Ailenin yaklaşık 25 gün önce İstanbul'da çocuklarını ziyaret ettiği öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan Yılmaz T.'nin yaklaşık 30 gün önce koronavirüs testi pozitif çıktı. Yılmaz T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken annesi ve ablası da yaklaşık 25 gün önce İstanbul'a giderek kendisini ziyaret etti. Bir süre burada kalan anne ve kızı daha sonra Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki evlerine döndü. Yılmaz T., 15 gün önce hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TEDAVİYE ALINDILAR ANCAK KURTARILAMADILAR

Diyarbakır'a dönen anne Bedia ile kızı Hanım T.'ye kontrol amaçlı test yapıldı. Korona virüs testlerinin pozitif çıkması sonucu anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bedia ve Hanım T. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AKRABALARI DA KARANTİNA ALTINDA

Ailenin Silvan ve Diyarbakır'da bulunan akrabalarının karantinaya alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500

Yorumlar (23)

hüseyin:

Allah akıl versin diyarbakırdan kalkıp istanbula virüs kapmaya gitmek kaçıncı seviye oluyor bilemiyorum artık bunlar varken bu virüs bitmez

24
17
yanıtYanıtla
Bu ne:

Ateş düştüğü yeri yakıyor

yanıt12
yanıt0
Ad:

Birde Bu korona vürüs varken oruç tutmak ne kadar doğru . Tutmalımıyız , tutmamalımıyız tamam sağlıklıyız ama bu vürüsde Boğazı kuru bırakmamak gerekmiş yani bol su içmek gerekmiş öylediyorlar oruçluykene bu olmayacağına göre tehlikeli olmasın . Yanlış yönlendirmede diyanet işleri vebale girecek benden söylemesi . Din işleriyle doktorlar oturup bunu tartıştıklar’mı oruç tutula bilirmi ???

8
18
yanıtYanıtla
):

Sen desene benim niyetim yok diye. kardeşim Allah rızası için tutuyorsun kimse sana zorlamıyor. Etrafından tutmadığın için tepki almamak için böyle şeylere girmeyin. kendini iyi hissetmiyorsan tutma. hissediyorsan tut. canında istemiyorsa tutma. zorlayan yok.

yanıt8
yanıt4
Başak:

Kardeş, siz yorumunuza verilen cevaplara bakmayın. Diyanetin fetvadan sorumlu hocaları ile enfeksiyon hastalıkları uzmanlarından oluşan bir heyet bu konuyu her yönü ile tartışmalı ve tam bir açıklığa kavuşturmalı. Müslüman sadece orucu değil her ibadetini Allah rızası için yapar. Ancak bazı risk ortamlarında o ibadet ertelenerek kazaya bırakılabilir. Diyanet, sağlıklı veya hasta olduğunu bilmeyenler için oruçtan muafiyet fetvası çıkarmaz Bu yılın orucunun kazaya bırakmak caizdir diyebilir.

yanıt0
yanıt0
İNGİLİZ ELÇİ SÖYLEMİŞ:

İslam Ülkelerinde okula gidenlerin en zekileri doktor, mühendis olur. İkinci sıradakiler ekonomi, işletme okuyup birincilerin parasını yönetir. Üçüncü sıradakiler politikacı olup ilk ikisini yönetir. Sonrakiler subay, polis olup isterlerse politikacıları devirip yerlerine geçerler. Hiçbir eğitimi olmayanlar din adamı olup hepsine hükmederler.

4
5
yanıtYanıtla
hangi müslüman:

Çoğu müslüman ülkede birine müslüman mısın diye sorarsan ?''u müslümanım der, Allah''ın emrettiği şekilde müslümanlık analizi yaparsan ? müslüman değil çıkar. İşte sorunumuz bu bizim.

yanıt1
yanıt1
OSMANLI TORUNU:

Senin o müthiş!!! zekana belki açıcı etkisi olur biz dinle değil laiklik ile yönetiliyoruz. Osmanlı Selçuklu Din ile yönetiliyordu sonuç ortada.

yanıt2
yanıt3
Başak:

İngilizler çok biliyorlarmış ki virüsle başetmede yaya kaldılar. Türkiye''den yardım bekliyorlar Üzerinde güneş batmayan imparatorluk!!! Fossssss!Türkiye''de, din adamları eğitimsiz değildir. En az eğitimlisi İmam Hatip Lisesi mezunudur. Onları İlahiyat Fakültesi mezunları takip eder. Lisans, yüksek lisans. . . . Profesörlüğe kadar gider.

yanıt1
yanıt1
Başak:

Siz o İngiliz''e benden selam söyleyin. Başak diyor ki: İngilizler öyle çeşitli kategorilere ayrılmazlar. Çünkü hepsinin zihniyeti, bölmek, parçalamak, yerli halkı katletmek, o toprakların zenginliklerini sömürüp elde ettikleri ile buruşmuş kraliçelerine pırlantalar, elmaslar, incilerle bezenmiş taçlar, mücevherler takmaktır. Prensleri de kalan paraları metreslerine harcarlar.

yanıt1
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title