Haberler

Göl Kenarında Kendini Asan Vatandaş, Şans Eseri Kurtarıldı

Güncelleme:

Adana'da maddi sıkıntılar yaşayan Ali Bülent Kılıç, kendini ağaca asarak intihar girişiminde bulundu. Bu sırada göl kenarında spor yapan bir vatandaş, durumu fark edip ipi keserek Kılıç'ı kurtardı.

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kenarında kendini bir ağaca asmak isteyen şahsı yoldan geçen bir vatandaş ipi keserek kurtardı.

MADDİ SIKINTILAR YAŞIYORDU

Olay, merkez Çukurova ilçesi Göl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, maddi sıkıntılar yaşayan Ali Bülent Kılıç, intihar etmeye karar verdi. Kılıç, Adnan Menderes Bulvarı'nda Seyhan Baraj Gölü kenarına gelerek burada bir süre bekledikten sonra ağaca ip takıp bunu da boynuna asarak intihar girişiminde bulundu.

İPİ BIÇAKLA KESİP KURTARDILAR

Bu sırada göl kenarında spor yapan bir vatandaş, Kılıç'ı görünce yanında bulunan bıçakla ipi kesip onu kurtardı. Sağlık ekiplerini ve polisi arayan vatandaş, Kılıç'ın başında beklemeye başladı. Bir süre sonra olay yerine gelen ambulans ile Kılıç hastaneye kaldırıldı. Kurtaran vatandaş ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Olaydan geriye ise ağaca asılı ip kaldı.

Hastaneye kaldırılan Kılıç'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyhan Baraj Gölü 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Esra:

Kurtarandan Allah razı olsun. Borç biter kardeşlerim ama arkanızdan duyulan ölüm acısı hiç bitmez, bundan emin olun.

5
0
yanıtYanıtla
Yatırımcı:

Kurtarıldı derken? İpi kesip daha iyi bir hayat mı verdiler? Adam kurtulmak için kendini asmış geri dönmek için değil

0
5
yanıtYanıtla
yazıklar olsun insan müsfetteleri:

bnde ölmek istiyorum

1
4
yanıtYanıtla
artvin:

vay be adamların piskopatlığı bile hayatını kurtarıyor dünyada böyle bir şehir varmı

2
0
yanıtYanıtla
Mal Adam Agacin Dalinada Kesilen ipede:

YAZIK!!! HAZIR GöZüNüN öNüNDE GöL ATLA SESSiZCE BOGUL GiT HEM BORC DEFTERiNDE KAPANMIS OLACAKTTI EEE SiMDI YiNE DüSüNüP DURCAN

0
0
yanıtYanıtla
İYİKİ KURTULMUŞ:

ULTRA ÇEKİRDEK AİLEYE DÖNÜŞÜRKEN ÇOK YALNIZLAŞTIK İNSAN ÖLÜMLE YÜZLEŞİNCE İLK DÜNYANIN BOŞ OLDUĞUNU ANLAYIP YAPMADIĞINIZ AMELLER İÇİN ÜZÜLÜYORSUNUZ ALLAH İMANLI VE HAYIRLAR İŞLEYEREK ÖLMEYİ HERKESE NASİP ETSİN. AMİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title