Haberler

Kafası taşla ezilerek öldürüldü! Kanlı elbisenin sahibi her yerde aranıyor

Güncelleme:

Aydın'da 42 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Biçer'in feci şekilde öldürülmesi olayı ile ilgili polisin önemli delillere ulaştığı öğrenildi. Kafası taşla ezilerek öldürülen Muhammet Biçer'in cesedinin yakınında kanlı elbiseleri bulunan komşu şüpheli olarak aranıyor.

Aydın'da Köşk çayı kenarında vücudunun değişik yerlerinden bıçaklanmış ve başı taşla ezilmiş vaziyette bir erkek cesedi bulunmuş, cesedin de, İlçe merkezinde yaşayan elektrik ve su işleri ile uğraşan 42 yaşındaki Mehmet Biçer'e ait olduğu belirlenmişti. Kafası taşla ezilerek öldürülen Muhammet Biçer'in komşusunun şüpheli olarak arandığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çarşı Mahallesi'nde dün, kafası taşla ezilen ve vücudunda bıçak yarası bulunan Muhammet Biçer'in (42) ölümüne ilişkin araştırmalarına devam ediyor.

Araştırma kapsamında Biçer'in komşularının ifadesine başvuran ekipler, psikolojik rahatsızlığı bulunan M.P'nin bir süredir görünmemesi üzerine, durumunu şüpheli buldu.

Kafası taşla ezilerek öldürüldü! kişinin şüpheli komşusu aranıyor

KANLI ELBİSE KOMŞUNUN ÇIKTI

Şüphelinin evinin çevresinde arama yapan ekipler, yaklaşık 400 metre uzaklıkta bir poşet içerisinde üzeri kanlı elbise buldu. Kıyafetlerin M.P'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, son olarak başka bir köyde göründüğü öğrenilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

M.P'nin gece saatlerinde Biçer'le evin yakınında karşılaştığı, 17 yerinden bıçakladıktan sonra yaklaşık 40 metre sürükleyerek dere kenarına götürdüğü, burada maktulün başını taşla ezerek öldürdüğü iddia edildi.

Çarşı Mahallesi Taşköprü mevkisinde, dün yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmiş, başının taşla ezildiği ve vücudunda bıçak yarası tespit edilen cesedin üzerinden Muhammet Biçer'e (42) ait kimlik çıkmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Çarşı Mahallesi Aydın Köşk Haberler

500

Yorumlar (18)

İdam:

Allah Belalarını versin, son 17 sende adalet tamamen çöktü :( böyle canilere gereken ceza verilmez ise , Allah muhafaza toplum iyice mahva sürüklenir

20
13
yanıtYanıtla
Why hi one why:

Aha son 17 senecilerden biri daha :) Adalet çökmüş ülkede kaos hâkim...17 sene önce gereken ceza veriliyordu..tabiki..idam vardı.. ülke gül gulistandi..ah bu son 17 sene..sen nelere kadirsin..

yanıt6
yanıt14
Selim:

Niye son 17 sene. Daha önce cezalar caydırıcı mıydı?

yanıt19
yanıt9
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

SELİM E CEVAPTIR. YAHU 17 SENEDİR KANUNLAR YOK DİYORSUN SEN KANUNLARA KURBAN OL!20 SENE ÖNCE KARDEŞİM RUHSATSIZ SİLAH YAKALATTI ÜÇ(3) tl CEZA ALDI. ŞİMDİ DE 3000 TL RUHSATSIZ SİLAH YAKALATMANIN CEZASI SEN HESAP ET KAÇ KAT ARTMIŞ? MİLLETE YAZIK DEĞİL Mİ? ONDAN SONRA ZİNA SUÇUNUN CEZASI 25 SENE ÖNCE BİR(1) TL İDİ. ŞİMDİ, HİÇ YOK. CEZALAR ŞİMDİ ÇOOOOOOOK AMA ÇOK AĞIR AĞIR OLSA NE OLACAK ADAM BİR HASMINI ÖLDÜRÜYOR DÖNÜP GERİYE KENDİSİNİ ÖLDÜRÜYOR. YORUMLARINA ONUN İÇİN DİKKAT ET.

yanıt5
yanıt0
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

20-25 SENE ÖNCE HİÇ KANUN VE YASA YOKTU. ADAM ÖLDÜREN 10 GÜNDE ÇIKIYORDU. SİZ GİDİN O ''ECEMÜK'' ''RAHŞAN AFLARINI BİR HESAP EDİN. YAPAN YAPTIĞI İLE KALIYORDU. ŞİMDİ YASALAR ÇOOOOOOK AMA ÇOK AĞIR. AMA YASALAR BU KADAR SERT OLSA NE YAZAR?ADAM BİR KARISINI, BİR ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP BİR DE KENDİSİNE SIKIYOR. EYYY MİLLET UYANIN! UYANIN! MİLLETTE ALLAH , PEYGAMBER , AHİRET, CEHENNEM KORKUSU YOK. MİLLETİN İMANINI SÖKÜP ALDILAR! ''İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR İMANSIZ OLAN PASLI KİRLİ YÜREK SİNEDE BİR YÜKTÜ

13
10
yanıtYanıtla
hea!:

ampul geldi bitti değil mi aflar! Ulan ampul kafalar!!!

yanıt3
yanıt8
Gonyali:

Nr dedin la simdi sen balkabagi

yanıt0
yanıt1
BRO:

Öldürmek bu kadar basitleşti güzelim ülkemde.

13
0
yanıtYanıtla
Ss:

Son 17 sene de ne desen boş olan oldu gemisini kurtaran kaptan artık.....

3
3
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Verdiginiz cezada ceza olsa bu ülkede adalet hukuk adil olmayan sistemde adalet ve hak olmadigi mühtecte bu tür olaylar olacak ve yasanacak adi üsütünde müslümaniz biz

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title