Haberler

Yol kesip cinsel ilişki teklif ediyorlar! Büyük fuhuş operasyonunda 155 kadına ceza kesildi

Güncelleme:

Trabzon'da polis ekiplerince son 3 ayda düzenlenen fuhuş operasyonlarında, 67'si yabancı 231 kadın hakkında işlem yapıldı. Bu kişiler arasında, cadde ve sokaklarda erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunup, çevreye rahatsızlık verdiği belirlenen 155 kadına 31 bin 620 TL ceza uygulandı. Kadınlardan 3'ünde ise cinsel yolla bulaşan hastalıklardan frengi tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, özellikle Çömlekçi Mahallesi'nde fuhuş yapıldığı belirlenen bazı yapıların kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasının ardından günübirlik kiralanan ev ve apartlarda fuhuş yapıldığı ihbarlarının artmasıyla harekete geçti.

Trabzon'da fuhuş operasyonu; 155 kadına 31 bin TL ceza

3 KADINDA CİNSEL YOLLA BULAŞAN HASTALIK GÖRÜLDÜ

Polis ekipleri, denetim ve operasyonlarını sıklaştırdı. Ekiplerin fuhşa yönelik son 3 aylık denetim ve operasyonları sonucu 67'si yabancı 231 kadın hakkında işlem yapıldı. 7'si ev, 10'u apart ve otel olmak üzere toplam 17 adrese düzenlenen baskınlarda yakalanan kadınların 3'ünde, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan frengi tespit edildi.

Trabzon'da fuhuş operasyonu; 155 kadına 31 bin TL ceza

155 KADINA PARA CEZASI KESİLDİ

Yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edildiği operasyonlarda, 7 kadının da Türk vatandaşlığına geçtiği saptandı. Denetimlerde, özellikle kent merkezi meydan mevkisinde erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunup, çevreye rahatsızlık verdiği belirlenen 155 kadına ise toplam 31 bin 620 TL ceza uygulandı.

Trabzon'da fuhuş operasyonu; 155 kadına 31 bin TL ceza

İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "İl merkezi başta olmak üzere ilçelerimizdeki otellerde de kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir" denildi.

FUHUŞ OPERASYONLARI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Öte yandan kentsel dönüşüm projesiyle eski imajının silinmesi hedeflenen Çömlekçi Mahallesi'nde yıkımlar tamamlanırken, yeni yerleşim alanlarının inşasına da başlandı. Fuhuş operasyonları ile gündeme gelen mahallede, polisin denetim ve baskınları sırasında otellerin gizli bölmelerinin yanı sıra binalarda açılan deliklerden kaçmaya çalışan kadınlar, yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Mikail arman:

Şu Trabzonun rezilliğine ve fuhuşa olan düşkünlüğüne bakın. Birde Müslüman ve milliyetçi geçinirler. Ahlak olmadan samimi ve onurlu insan olunurmu ! Ne çirkin şeydir sahtelik.

97
22
yanıtYanıtla
Kadir Buyuk:

BOSTANI SATIP SATIP NE DİYE GELİYONUZ TRABZONA BOŞ KONUŞMA

yanıt0
yanıt0
muli saat :

toplam 31 bin 620 TL ceza uygulandı. 31,620 TL /155 kişi başı 204 TL yapar. ben mi yanlış hesaplıyorum gözlerimde bir problem mi var anlayamadım. lütfen beni bilgilendirin problem gözümdeyse bir doktora gideyim.

50
8
yanıtYanıtla
Fakır:

yazık yazık bunlarda suç yok onları bu yola iten adi mahlukatı sallandıracaksın ipte

43
10
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

zinaya yaklasmayin- fatih sultan mehmed han simdi olsa trabzon elden gitmis deyip tekrar fetih ederdi 1461 oldugu gibi

21
18
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Sermayeleri devamlı üzerlerinde. ceza paralarını fazlasıyla çıkarırlar.

27
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

155 kadın diyor 155 polis imdat gibi , sayı iyi denk gelmiş

15
16
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Çınar, seninde ahlakın ve beynin erezyon'a uğramış.Sen acil ve imdat durumlarında fuhuşa yöneliyorsan başkalarıyla aynı benzetmeyi yapma oldumu.

yanıt5
yanıt5
Canmen:

Kadin...?...iki ayakli mikrop yuvalari...igrencten öte degiller....

0
0
yanıtYanıtla
erkan akgün:

evlenecek kadın bulamam çok doğalmış hepsi kolay yoldan para kazanıyormuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title