Haberler

Dublin-İzmir uçağında rezalet! Tuvalette ilişkiye girdiler

Güncelleme:

Dublin'den İzmir'e gitmekte olan uçaktaki yolcular arasından bir çift, uçakta ilişkiye girerken yakalandı. Uçak iniş yaptığında gözaltıan alınan çift, ayrı uçaklarla Dublin'e geri gönderildi.

İrlanda'nın başkenti Dublin'den havalanan yolcu uçağı, İzmir'e gidiyordu. Yolcular arasındaki bir çift, koridorda kavga etmeye başladı. Çift daha sonra yerinden kalktı ve birlikte tuvalete gitti. Aralarında çocukların da bulunduğu yolcular, tuvaletten gelen tuhaf seslerle çiftin cinsel ilişkiye girdiğini anladı.

Dublin-İzmir uçağında rezalet! Tuvalette ilişkiye girdiler

milliyet.com.tr'nin haberine göre yolcuların uçuş ekibine şikayette bulunmasıyla tuvaletteki çifte hemen müdahale edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü gerçekleşen olayda, İrlandalı olduğu tahmin edilen yabancı uykuklu çift İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iner inmez gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Dublin İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (77)

akyazılıya:

hehhe bana da böyle inim inim inletecegim bi kız lazım inlaticem inim inim

24
126
yanıtYanıtla
adam:

kabahat sende değil. Kabahat senin yorumunu onaylayanlarda. Biz dünyayı yazıyoruz, artık IP mi ne banladılar naptılarsa hiçbiri çıkmıyor hükümeti eleştiriyor suçlular hakkında ağır konuşuyorum diye.

yanıt56
yanıt9
ATILLA TÜRK:

AKYAZILI BENDE AKYAZILIYIM SU TERBIYE YOKSUNU KELIMELERIN ICIN YAZIYORUM SENI BIR INLETIRIM SESIN TA KARLI DAGLARDAKI SIBIRYADAKI AYILAR DUYARDA KORKUDAN KIM INLEYEN ABUK SABUK DERLER BILMEM ANLATABILDIMMI

yanıt4
yanıt2
İbrahim:

Ulan o uçakta aileler var çocuklar var nasıl bir insan oldu bu millet. Türk uçagın da yapılan suça bak Türk insanının yaptıgı yoruma bak yazıklar olsun sizin gibi Türk milletine

yanıt14
yanıt1
Hakan:

Bu haberi yayin yapan dumbük senin beynin asagindami atıyor. Lanet olsun bu habermi ulkem o kadar zor donemden geciyor

99
13
yanıtYanıtla
Zengin:

Oda Bişey mi ben nerelerde yaptım )))

21
91
yanıtYanıtla
BLACK STONE:

helal olsun aslan parçalarına tüm iman kuvvetimizle adamın belini destekliyoruz

17
41
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

Bütün medeniyet anlayışı içmek, çifleşmek ve rezil bir hayat yaşamak olan bu zihniyeti lanetliyorum...

yanıt34
yanıt9
SENİN GİBİ İNSANIN.... BLACK:

SENDE ZERRE İMAN OLSA BU KELİMEYİ BURADA AHLAKSIZCA KULLANMAZSIN ZAVALLI MAHLUK

yanıt26
yanıt8
RADVAN BEY:

SAKİ YAPMIŞTIR KADIN BÜYÜTMEYE GEREK YOK :)

11
37
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title