Haberler

Balık Avına Giden 2 Arkadaş Canlarından Oldu

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde, dün balık avlamak için Göksu Çayı’na giden ve boğulan iki arkadaşın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirildi.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, dün balık avlamak için Göksu Çayı'na giden ve boğulan iki arkadaşın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Saimbeyli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Niğde'de lisede okuyan Adem Akbolat (18), tatil için Saimbeyli ilçesindeki ailesinin yanına geldi. Dün öğlen saatlerinde ise Akbolat ve Ali Duran (28) motosikletle balık avlamak için Göksu Çayı'na gitti. Akşam olduğunda Akbolat ve Duran'dan haber alamayan yakınları, iki arkadaşı aramaya çıktı. Duran ve Akbolat'ın Göksu Çayı'na girdiği yerde motosiklet ve elbiselerini bulan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi. Ekipler, iş makinesiyle suyun yönünü değiştirerek iki arkadaşı aramaya başladı. Arama sırasında ekipler, Akbolat ve Duran'ın cesetlerini suya girdikleri yerin yaklaşık 100 metre ilerisinde buldu.

Daha sonra cenazeler ırmaktan çıkartılıp Saimbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabah saatlerinde ise Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı ile iki arkadaşın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Adem Akbolat ve Ali Duran'ın bazı yakınları ise cenazeler geldiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Karakuyu Mahallesi Muhtarı Cafer Akbolat gazetecilere olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Akşam eve gelmeyince Ali Duran'ın abisi merak etmiş. Telefona cevap vermeyince de endişelenip ırmağa gitmiş. Gidince de motoru görmüş. İki arkadaşı araştırırken cep telefonlarını ve çamaşırlarını görmüş. Ondan sonra beni aradı ben gittim. İnsanın içine doğuyor ya gittiğimde işte cesetlerini çıkarttık" dedi.

Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler Karakuyu Merkez Mezarlığı'na defnedilecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adli Tıp Kurumu Ali Duran Saimbeyli Göksu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title