Haberler

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı! 5 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 'NARKOÇELİK-8' operasyonu düzenlendi. Operasyon sırasında polise ateş açılırken 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili "Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz." ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen "NARKOÇELİK-8" operasyonunda polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışma sonucunda 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya, X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese düzenlenen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, Kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon İstanbul Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (6)

Bidüşün:

Eskiden polis gördümü kaçanlar şimdi çatışmaya başlamış, polisin silah kullanma yetkileri kesinlikle abd deki gibi olmalı

40
1
yanıtYanıtla
GelbiMakasAlayım:

Bunlar yüzünden kim bilir kaç ailede kaç evlat acı çekiyor. Gebertin gitsin

38
1
yanıtYanıtla
Demir Acer:

İdam şart

31
1
yanıtYanıtla
Habib Yıldız:

Polisimize askerimize ateş açanları neden vurup gebertmiyorlar anlamış deyilim

30
1
yanıtYanıtla
İlyas Özcoplan:

İnşallah kararlısınızdır bu konuda devletin arkasındayım kesinlikle böyle şeylere yol verilmemesi lazım gençler olarak biz geleceğiz geleceğinizi yakmayın

17
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Neden avrupanın amerikanın kanunlarını değilde ahlaksızlığını alıyoruz... Amerikada polise ateş açan kişi teslim bile oluyorum dese dahi öldürülüyor... Bizde ise terörist mermisi bittiği için teslim oluyorum diyor ve pişmanlık yasasından yararlanıyor... Bu mu sizce adalet...

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title