Haberler

Aracıyla sarkıntılık yapan sahsı ara sokakta sıkıştırdılar, sonuç çok ağır oldu

Güncelleme:

Esenyurt'ta aracıyla geçerken yoldaki bir kadına sarkıntılık yaptığı iddia edilen şahıs, sokak ortasında kalaslarla dövüldü. Kadının yakınları tarafından aracının camları kırılan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Dün Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir sokakta iddiaya göre seyir halinde araç kullanan şahıs, yol kenarındaki bir kadına sarkıntılık yaptı.

HEPSİ BİRDEN SALDIRDI

Durumu fark eden kadının yakınları şahsı kovalamaya başladı. Araç sürücüsü kovalamaca sırasında girdiği bir sokaktaki inşaat kalaslarına çarparak durdu. Öfkeli kişiler, araçtaki şahsa vurmaya başlarken aralarından biri, arabanın ön ve arka camlarını yerdeki kalasları alarak kırdı.

"BU ADAM BİR SAPIK"

Taraflardan biri diğerlerini sakinleştirmeye çalışırken bir kişi, araçtaki şahsı işaret ederek "Bu adam bir sapık. Polisi arayın" dedi.. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri gelirken yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde şahısların kalaslarla bir aracın ön ve arka camını kırdıkları, aralarından bir kişinin sokakta pencereden bakan insanlara "Polisi arayın, bu kişi sapık" dediği ve olay sonrası sokağa ambulansın girdiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güzelyurt Mahallesi Esenyurt Tragger 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

SALİM:

abı bız nasıl bır toplum olduk , hanı baskasının karısı kızı bızımde namusumuzdu . ne zamandır mılletın karısına kızına yan gozle bakar olduk ??

132
187
yanıtYanıtla
Emre Balan:

Ibret olsun..yanina kar kalmasin bu tiplerin. Aptal bi zümre olustu boyle. Salak aptal eski araba modelleriyle muzik dinleyip tribe giriyolar..

114
189
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

hmm anladım... millet yaptığı suç icin değil arabaya göz dikmiş

yanıt1
yanıt9
Samarpan Bhav:

simdi ben gerçeken merak ettim kim daha büyük günahı yedi... adam teslim olmuş millet öldürmek istiyor. Yani ne diyim. Cehenem ateşi cok sıcakmış...

140
104
yanıtYanıtla
gersiz gecer:

HAK ETMİŞ.

76
94
yanıtYanıtla
Selin Kaya:

Ülkedeki sinirli cahil kavgacı kesim yetmiyodu suriyelilerinide aldık bunlar bakalım daha neler yapacaklar ülkeye

49
71
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Öldürmeyi seviyoruz ne diyim ki

75
40
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Arabaya yazık etmişler çünkü millî servet. Ama cinsi bozuga az bile yapmışlar.

89
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title