Haberler

Kazada Yaralanan Atların Görüntüsü Yürek Burktu

Güncelleme:

Antalya'da başıboş gezen iki at, önce bir kamyonetin ardından TIR'ın çarpması sonucu yaralandı. Bir süre yol kenarında bekletilen atlar, daha sonra hayvan ambulansıyla hayvan barınağına götürüldü.

Antalya'da sahipsiz iki ata kamyonet çarptı. Çeşitli yerlerinden yaralanan, bir süre sonra yol kenarına alınan iki at, tedavi edilmek üzere hayvan ambulansıyla barınağa götürüldü.

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sahipsiz gezen 1'i dişi iki ata, araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Bulvarı üzerinde ters şeritten ilerlediği sırada, iddiaya göre önce bir kamyonet, ardından TIR çarptı. Kazada atlardan erkek olan hafif yaralanırken, diğeri çeşitli yerlerinden darbe aldı. Kaza nedeniyle tek şeridi kapan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, vatandaşlar durumu polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdi.

Kazada Yaralanan Atların Görüntüsü Yürek Burktu

HAYVAN BARINAĞINA GÖTÜRÜLDÜLER

Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis çevre güvenliği alırken, yerde uzun süre yatan atlar vatandaşların yardımıyla ayağa kaldırılıp yolun kenarına getirildi. Yaralı atlar daha sonra hayvan ambulansıyla hayvan barınağına götürüldü.

Kazada Yaralanan Atların Görüntüsü Yürek Burktu

Olayı görenlerden Sefa Aktun, "Yolda yaralı atları görünce hemen durdum. Çeşitli kurumları arayıp yardım istedim. İnşallah bir şey olmaz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gazi Bulvarı Antalya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

tırcı osman:

Sayın muhteremler iki At için birbirinizin ettiğiniz sözlere bakın, atlarda ehliyet yok plaka yok abi, atlara bakan yoksa bizim NALLI KUZU zuçuk faprikamızın bahçesi var, gelip otlansınlar

1
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Antalya deniz kenarında güzel ve turistik bir yerleşim alanıdır,insanlar nefislerine düşkün olduklarından meyhanelerde gecelerler,camiler bomboştur,bence devletimiz müftünün yanına iki polis memuru görevlendirmeli evler tek tek dolaşılıp insanlar dört dörtlük müslüman olmaları İçin uyarılmalı,kabul etmeyenler denize dökülmelidir.

2
5
yanıtYanıtla
yildiz:

Once seni atsinlarki denize elin oglu mars à yolculuga hazirlaniyor dindir imandir deyip duruyorsunuz insanlar as is gecim derdinde dininen imaninan ugrasan yoksuluk icinde etrafa bak isanlara nelerin faydali olacagi ilim bilim teknolejiden bah set her insanin kendine gore inanci var

yanıt0
yanıt1
HAYVANLARI SEVEN Y:

BU BAŞI BOŞ ATLARIN NE İŞ VAR TIRAFİKDE????? TABİ YA GENE BAKAMADILAR DEĞİLMİ BÜTÜN GÜN ÇALIŞTIRIYORLAR BİR AVUÇ OT İÇİN SONRADA YAŞLANIP HASTA OLUNCA ATLARI ÖLÜME TERK EDİYORLAR BUNLAR DOĞA ATLARI DEĞİL DOĞA ATLARI DOĞADA GEZERLER ÇÜNKÜ ATLARDA SÜRÜDÜR SÜRÜDEN AYRILMAZLAR SAHİPLERİ BİLE İSTEYEREK SALI VERMİŞLER İNSALLAH YARALARI AĞIR DEĞİLDE SON YILLARINI KIRPAÇSIZ MERHAMETLİ İNSANLARIN YANINDA BAŞKA HAYVANLARLA RAHAT GEÇİRİRLER BELKİDE DOĞADA. . . ORDADA RAHAT YOK İNSANLARDAN

5
1
yanıtYanıtla
İNSANLARI HAYVANLARI SEVMELİ:

HAYVANLARI DOĞAYI KORUMAK KOLLAMAK BİZ İNSANLARIN ASRİ GÖREVİDİR.

yanıt0
yanıt0
İNSANLARI SEVECEKSİN:

PEYGAMBER EFENDİMİZ (S. A. V) SOKAKTA GÖRDÜĞÜ BİR KEDİYİ KUCAĞINA ALIP SEVMİŞ BAŞINI OKŞAMIŞTIR. RABBİMİZ. . HAYVANLAR BENİM SESSİZ KULUMDUR. İŞKENCE. ZÜLÜM. EZİYET ETMEYİNİZ. MERHAMET. ŞEFKAT GÖSTERİNİZ. KORUYUP KOLLAYIP. DOYURUNUZ. . AKSİ TAKTİRDE HUZURUMA ÇIKIP AYNI DİLEKLERLE DUA İSTEMEYİNİZ. KABUL ETMEM BUYURMUŞTUR . . HAYIRLI CUMALAR. .

5
0
yanıtYanıtla
tibet:

bu atların canını yakanın allah gün yüzü göstermesin biraz vicdan ve dikkat edilse bunlar olmayacaktır sanırım

5
0
yanıtYanıtla
antiyobaz:

cumayi hacci orucu türbani sakali bir kenara birakin önce insan olun

3
2
yanıtYanıtla
osman:

hemen niye cumayı haccı orucu karıştırıyorsunki. kiliseyi ayini papazı pazarı desen yemiyor mu danglk

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Hadisi Şerif:(Yerdekilere Acıyınki Göktekilerde Size Acısın).Müslüman kültüründe hayvanlar masumdurlar,,onlarda insanlar gibi Allahın kullarıdırlar,,onlar insanlara hizmet için yaratılmış varlıklardır..hayvan hakkına dinimiz büyük önem vermiştir..köpege ayakkabısıyla su içiren bir adam cennetle müjdelenmiş,,kedisini kapayıp aç bırakarak ölümüne sebep olan bir kadında cehenneme atılacagı haberi verilmiştir,,hayvanlara çok merhametli olalımki Allahta bize merhamet etsin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title