Haberler

Ankara'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

Ankara'da bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Ankara'da bir otomobil, tıra arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Ankara Çevre Yolu'nun İncek mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sincan istikametine seyreden Cem D. idaresindeki 26 KC 104 plakalı otomobil, çevre yolu üzerinde park halinde bulunan Burhan E.'ye ait 54 D 0002 plakalı tıra arkadan çarptı.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza yerine gelen sağlık ekipleri ise çarpma sonucunda savrulan otomobilde bulunan Seda D., Kaan D. ve Kıymet Ç.'nin hayatını kaybettiğini, sürücü Cem D. ile Buğlem G.'nin ise yaralandığını belirledi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan, park halindeki tırın yanında bulunan sürücü Burhan E.'nin de yaralandığı tespit edildi. 3 yaralı, Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ankara Çevre Yolu'nun Sincan istikametinde trafik akışı, tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (30)

ZAKERON:

Arabaya yazık olmuş, mala geleceğine cana gelsin.

3
71
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Adi herif kendine sövdürmek için mi yapıyorsun

yanıt37
yanıt3
Deneme:

Artik boyle bir zamandayiz. Guya sirf aklinca espri yapma, aykiri görünme ozentisi, farkli bisey diyeyimde beni bisey sansinlar zavalliligi yuzunden degisik bir nesil geliyor. Bizden degiller insan irkindan farkli hayvana daha yakin. Cunku okumuyor yiyor iciyor yatiyor hayvani isteklerle buyuyor. En basit tarifi şu zavalli biri aslinda ama bilmiyor

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Zavallı

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Zavallı

yanıt0
yanıt0
Faruk:

Bir gün arabanda ya da herhangi bir arabada en sevdiklerin ve en yakınlarının başına bir kaza gelip de arabaya birşey olmayıp o insanlar hayatını kaybetsin ve sen yine bu söylediğini söyle tamam mı. Bunlar Anan baban kardeşin eşin veya çocukların olsun... Kim varsa...

yanıt0
yanıt0
Kutalmış:

Cana geleceğine senin gibi mala gelsin

yanıt0
yanıt0
Ayaz:

O.cocugu

yanıt0
yanıt0
anti manyak:

sen nerden ciktin lan döl israfi

yanıt0
yanıt0
GÖKTÜRK:

BİR ARAÇ ANİDEN DURABİLİR ARIZA YAPABİLİR.ÖNÜNE YAYA ÇIKABİLİR ŞOFÖR RAHATSIZLANABİLİR.HER İHTİMALİ DÜŞÜNEREK MESAFEYİ KORUYARAK DİKKAT ETMELİ.BU KARDEŞİMİZ DALMIŞ OLABİLİR TELEFONLA YADA YANINDAKİYLE KONUŞUYOR OLABİLİR SİGARA SU İLE MEŞGUL OLABİLİR BİLMİYORUZ AMA UNUTMAMAK LAZIM ŞOFÖR HER AN HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMALI DİKKAT ETMELİ.ALLAH KİMSEYE KAZA YAŞATMASIN

54
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title