Haberler

3 liralık çakmak çalan genç 15 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt ilçesinde bir haneye izinsiz girerek 3 liralık çakmak çalan Hasan Y. 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Güzelyurt ilçesinde bir evden 3 liralık çakmak çaldığı gerekçesiyle yargılanan Hasan Y. 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İBRET OLSUN DİYE 15 AY CEZASI VERİLDİ

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada hırsızlık, haneye izinsiz giriş, kasti hasar suçlarından yargılanan Hasan Y. girdiği evin camını kırarak, hasar verdiğini, içeriye girip, 3 TL değerindeki çakmağı çaldığını mahkemede itiraf etti. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, sanık Hasan Y. hakkında haneye izinsiz girme, toplum düzenini bozma ve hırsızlık suçlarından 15 ay hapis cezası kararı aldı. Mahkemenin bu kararı caydırıcı ve ibret verici olması sebebiyle de verdiği kaydedildi.

600 BİN TL ÇALAN TUTUKSUZ YARGILANMIŞTI

Öte yandan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu'nda çalışan ve 2 yıl boyunca elektrik kurumundan vatandaştan tahsil ettikleri 600 bin lirayı zimmetine geçirmekten gözaltına alınan 2 şahıs için mahkeme tutuksuz yargılanma kararı vermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Haberler

500

Yorumlar (28)

Vatandaş:

Bu zihniyeti bozuk insanlara daha çok ceza verilmeli 3 lira için eve giren neler yapmaz

3
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Mesele çakmak değil 3 milyonluk eşya bulsa da çalacaktı sonuç da eve girmiş. . .

3
0
yanıtYanıtla
hackan:

Iki yil boyunca hirsizligi fark etmeyen veya isine gelmeyen yoneticileri tutukla.

3
0
yanıtYanıtla
Zekariya:

Ibretlik cezalar hep mazlumlara verilir bu devirde küçük hırsız olursan müebbet hapis bile alırsın ama büyük hırsızsan işte o zaman elini kolunu sallaya sallaya serbest bırakırlar adalet sisteminin ne kadar adaletli olduğunu görüyoruz asıl verilmesi gereken cezalar hak edenlere asla verilmez

2
1
yanıtYanıtla
STRAIGHT TURK:

- 600 bin lira çalan tutuksuz yargılanmıştı: (YAPMA YAUV)Öte yandan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu''nda çalışan ve 2 yıl boyunca elektrik kurumundan vatandaştan tahsil ettikleri 600 bin lirayı zimmetine geçirmekten gözaltına alınan 2 şahıs için mahkeme tutuksuz yargılanma kararı vermişti. - ARTIK GERISINI SEN DÜSÜN. . . .

3
0
yanıtYanıtla
bymacho:

Vay hırsız vay sen adamın çakmağını çalarsan işte sonun bu olur dua etde el kesme yok, madem çalacan git abi dolandır birilerini, memleketin parasını çal, zimmetine geçir, bişeyler yap bak bakalım 15 aymı yatıyon yok sa 15 yıl avantadanmı yaşıyon bi gör, sen hiç gazete okumazmısın, yoksa A haberi izleyip yandaş ve candaş kanallarmı seyrediyorsun, azıcık uyanık olbe kardaş.

1
1
yanıtYanıtla
ferruh:

15 ay hapis çok ağır ceza. Bazı ülkelerde buna hırsızlık bile denmez. Bazı ülkelerde bu kadar bir değerde hırsızlık idari suçtur. Hatta şikayetçi olmazsa af bile edilir.

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Abi adam bir eve giriyor istiyorsa bir sey almasın o hanedeki insanların psikolojisini bozuyor sırf bunun için 5 senr veririm

yanıt0
yanıt0
HIRKIZZZZ VAR:

ADAMLAR MEMLEKETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİ CEZA YOK. ÇAKMAK ÇALANA 15 AY HAPİS SEVİYORUM BU ÜLKEYİ.

1
0
yanıtYanıtla
GSLİMETİN:

SAHİBİN YOKSA DEVLETTE VURUYOR

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title