Haberler

235 gün sonra hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil ilk kez dışarıda yemek yedi

Güncelleme:

8,5 ay sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, normal yaşantısına dönmeye başladı. Erbil, ilk kez dışarıda yemek yedi.

Evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kıran daha sonra yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 235 gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Taburcu olduktan sonra ailesiyle bol bol vakit geçiren ünlü şovmen ilk kez dışarıda yemeğe çıktı.

NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Önceki gün menajeri Stelyo Pipis, kızı Sezin Erbil ve çok sayıda arkadaşıyla birlikte Beylerbeyi'nde yer alan bir balıkçıya giderek boğaza karşı yemek yiyen Erbil'in neşeli halleri sevenlerini mutlu etti.

258 gün sonra hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil ilk kez dışarıda yemek yedi

"HAMD OLSUN BU GÜNLERE"

Snob magazinin haberine göre, yemek sırasında çekilen bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Pipis, fotoğrafın altına "9 aya yakın bir süreden sonra canım Mehmet Ali Erbil ile ilk kez yemekteyiz. Hamd olsun bu günlere" notunu düştü.

235 gün sonra hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil ilk kez dışarıda yemek yedi

DOKTORUNUN TAVSİYESİNE UYUYOR

Erbil için özel yemek hazırlanması, ünlü şovmenin doktorunun tavsiyelerine uyarak yediğine ve içtiğine dikkat etmesi dikkatlerden kaçmadı.

258 gün sonra hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil ilk kez dışarıda yemek yedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

6.FİLO:

M. Ali bir helvanı yiyemedik ayıp sana gerçi Azrail sana sinyali verdi çok yakında ziyaret edecektir seni

5
28
yanıtYanıtla
ışıl:

hanginizi daha önce ziyaret edeceği konusunda garantin var mı ??? hadsiz

yanıt1
yanıt0
yaşlı maali:

bende cuma ya falan gıttı sandım :)

13
10
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

235 gün hastanede yattı bir ışıklar içinde yatıramadık adamı.

6
13
yanıtYanıtla
Yusuf:

Lambami koyuyorsunuz mezarin icine? Anlamadim musluman degilmi mehmet ali erbil?

yanıt2
yanıt0
YETMİŞÜÇEEEEEE:

YETMİŞÜÇ. . . KES LAN TANTANAYİ TAKOZ KAFALI. . ZATEN ETRAF GERGİN BİRDE SEN GERME. . . .

yanıt2
yanıt2
harbi:

geçmiş olsun mali

11
3
yanıtYanıtla
...:

geçmiş olsun Allah bütün hastalarımıza şifalar versin . . .

9
2
yanıtYanıtla
Misafirim:

Bende zannettim bir ünlü yine bikinili mayolu resmini koymus sosyal medyaya ;)))

4
7
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Sanki bana M. Ali'' yi çok fena dövdükleri için hastane yattı gibi geliyor. Birinin karısına kızına sarkıntılık yaptıysa aklı gidene kadar dövmüşlerdir.

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title