Haberler

235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, Hababam Sınıfı filmiyle setlere geri döndü

Güncelleme:

Kaçış Sendromu rahatsızlığından dolayı 235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından aylar sonra setlere geri döndüğünü duyurdu.

Evinin banyosunda düşen ve sakatlanarak hastaneye kaldırılan komedyen Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromunun nüksetmesiyle 235 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdilerde yürümekte güçlük çeken Mali, özlediği setlere geri döndü.

MALİ SETLERE GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde zayıflamış görüntüsüyle hayranlarını korkutan Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi. Haftalar önce katıldığı 2. Sayfa programında setlere geri döneceğinin müjdesini veren Erbil, Hababam Sınıfı filminin kadrosuna dahil oldu. Abisi ve yakın arkadaşlarıyla kamera karşısına geçen Erbil, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mehmet Ali Erbil'in keyifli halleri ise sevenlerini mutlu etti.

235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, Hababam Sınıfı filmiyle setlere geri döndü

EVDEKİ GÖRÜNTÜSÜYLE KORKUTMUŞTU

Şarkıcı Banu Palak, geçtiğimiz akşam Kaçış Sendromu rahatsızlığı nedeniyle her ay serum almak için hastaneye giden Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etmişti. Parlak'ın paylaştığı videolarda Erbil'in zayıflaması herkesi korkutmuştu.

235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, Hababam Sınıfı filmiyle setlere geri döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Kaçış Sendromu Erbil Haberler

500

Yorumlar (27)

6. FİLO:

M.Ali hababam sınıfı kadrosu öbür dünyada seni bekliyor Mahmut hoca acele etsin diyor

10
4
yanıtYanıtla
SABRİ SALI:

Mehmet Ali nereye kaçarsan kaç Cehennemden kurtuluş yok.

7
6
yanıtYanıtla
ŞAVELET:

Kendini Allah yerine koyan kişi . . . . Bu yalan dünyada olmasa da diğer asıl olan gerçek mekanda bunun hesabını vereceksin , bundan emin olabilirsin

yanıt2
yanıt2
hazerfen çelebi:

sabri salı sen zebanimisin? eğer zebani değilsen malın tekisin

yanıt3
yanıt3
SABRİ SALI:

Birinci yorumun sahibine : ben uyarıcıyım.Yani üzerime farz olan Emri Bil Mağruf- Nehyi Anıl müker görevini yerine getiren bir kulum.Fakat sizin gibi cahiller nereden bilecek bunun ne manaya geldiğini. İkinci yorumun sahibi cahil fasığa cavabım şu :gerçekleri söyleyenler öbür dünyada ceza değil mükafat görürler.

yanıt0
yanıt1
bafrali:

alin bir DEAS militani daha. onlar yer yuzunde zebanicilik oynayan seytanlar. adresini alin sunun. yarin obur gun canli bomba yaparlar bunu.

yanıt1
yanıt0
ŞAVELET:

SABRİ SALI, sen kafayı yemiş olman lazım . Sana o mertebeyi , o makamı , uyarıcı vasfını kim verdi ki ? O mertebe şehitlerden de üstün bir makam . Ben '' Emr-i mağruf- nehy-i anıl müker '' görevlisiyim diyorsun SABRİ SALI arkadaşım . '' Ben , o vasıfları taşıyan bir kişiyim derken için titremedi mi '' ? Madem uyarıcısın (!) güzel olanla uyar , mesela CENNET var de . İlla korku yaratacaksınız . . . .

yanıt4
yanıt1
...:

Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki bir kalpazan bir sahtekar bir iflah olmaz salak peydahlanmasın. . İşte Sabri salı isimli şahsiyet kendini peygamber olarak görmekte ve kendisinin yerinin mutlaka cennet olacağını düşünmektedir. İşte etrafımız bunun gibi adamlarla dolu!!!!!

yanıt4
yanıt3
SABRİ SALI:

Al-İ İMRAN 104 - Sizden (Müslümanları sürekli) İslâm’a çağıran, iyiliği emredip kötülükten sakındıran nitelikli bir topluluk bulunsun. İşte onlar, kurtuluşa erenlerin ta kendileridir.

yanıt2
yanıt0
ULTRAMANYAK:

HERİF ÇİŞİNİ TUTAMIYOR, NE FİLMİNDE OYNAYACAK, BIRAKIN ADAMI KENDİ HALİNE.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title