Haberler

Eski Eşini 23 Yerinden Bıçaklayan Caninin Avukatı, Savunmasıyla Pes Dedirtti

Güncelleme:

Bursa'da eski eşini 23 yerinden bıçaklayıp çantasını alarak kaçan Hasan Gündoğdu'nun avukatı, "Ben sanığın yerinde olsaydım, öldürmeyebilirdim belki ama döverdim" sözleriyle kan dondurdu.

Bursa'da, sokakta tartıştığı boşandığı eşi Özlem Meşeli'yi (38), 23 yerinden bıçaklayarak öldürüp, çantasını gasbetmekten tutuklu yargılanan Hasan Gündoğdu (45), cinayetten müebbet, gasp suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

TAKİP ETTİ, 23 YERİNDEN BIÇAKLADI

Olay, geçen yıl Ekim ayında merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Gündoğdu, iş yerine gitmek için evinden çıkan eski eşi Özlem Meşeli'yi takip ederek karşısına çıktı. Gündoğdu, Meşeli'yi 23 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Meşeli, hayatını kaybetti. Gündoğdu, eski eşinin çantasını da alıp, kaçtı. Polis tarafından gözaltına alınan Gündoğdu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eski Eşini 23 Yerinden Bıçaklayan Caninin Avukatı, Savunmasıyla Pes Dedirtti

AVUKATININ SÖZLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Hakkında 'kasten öldürmek' ve 'yağma' suçlarından Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Hasan Gündoğdu'nun yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya, tutuklu sanık Hasan Gündoğdu, çiftin oğlu Ziya Gündoğdu, ölen Özlem Meşelinin kardeşi Cevdet Meşeli ile tarafların avukatları katıldı. Gündoğdu'nun avukatıBünyamin Aygece, eski savunmaları tekrarlayıp, sanığın tahrik altında suçunu işlediğini ifade ederek, "Ben sanığın yerinde olsaydım, öldürmeyebilirdim belki ama döverdim" dedi. Eski savunmalarını tekrarlayan sanık Hasan Gündoğdu, "Benim diyecek bir şeyim yok" dedi.

Eski Eşini 23 Yerinden Bıçaklayan Caninin Avukatı, Savunmasıyla Pes Dedirtti

ÖMÜR BOYU HAPİS YATACAK

Mahkeme heyeti kısa bir aradan sonra Hasan Gündoğduya, 'kasten öldürmek' suçundan indirim maddelerini uygulamadan ömür boyu, gasptan ise 6 yıl hapis cezası verdi.

"NE PİŞMAN OLACAĞIM"

Daha önce tekstille uğraşan ve bir süre sonra işleri bozulunca iş yerini kapattığı öğrenilen Gündoğdu, polisteki ifadesinde, Özlem Meşeli'nin, erkek arkadaşı ile birlikte parasını yediğini, nispet yapar gibi de kendi oturduğu mahallede ev kiraladıklarını, bu yüzden tartışırken sinirlenip cinayeti işlediğini iddia etmişti.Gündoğdu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin, "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Ne pişman olacağım, 10 milyon paramı yediler" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

wwww www:

nafakayla adamı sömür, git başkasının altına yat, , , hükümet bu rezilliği göremiyor mu ?

23
6
yanıtYanıtla
Yusuf ZOR:

Eski kadın sevgili ile adamın parasını nispet yaparcasına aynı mahallede ev kireleyerek yiyecek ve sen indirim uygulamayacaksın. tek kelime ile pesss!!!!!

15
7
yanıtYanıtla
ayet göster:

hangi ayet onu öldürme hakkını veriyor açıkla da bilelim ? Kafir ahlaklı olmayın.

yanıt6
yanıt2
Aaa:

Demek ki adamın dediği doğru değilmiş. Cezadan indirim almak için öyle demiş demek ki.

yanıt4
yanıt1
Adil:

Olayi tek tarafli dinlemek yetmez,

yanıt3
yanıt2
asi:

bu adam! madem adammış niye boşanmış. niye veliliğini korumamış. kadınlar boşanıncamı kıymetli oluyor. canınız cehenneme erkek milleti

5
12
yanıtYanıtla
...:

haberi okumamışsın. sadece başlığı okumuşsun.

yanıt3
yanıt0
...:

haber anlatıldığı gibi ise adama üzüldüm. . . ömrü hapislerde çürüyecek. . .

10
5
yanıtYanıtla
Hhssdl:

Adammı haklı sende haklısın be

yanıt0
yanıt0
SERHAT:

YAZIK GÜNAH ALLAH RAHMET EYLESİN AMA . . KADIN MİLLETİNİN ÇOĞUNDA ESKİ EŞE KARŞI NİSPET VAR OLMAMALI LÜTFEN BOŞANIYORSANIZ DA EVLENİYORSANIZ DA ADAM GİBİ YAPIN BU İŞLERİ OYUNCAK DEĞİL. .

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title