Haberler

Programına katılan genç kadını eleştiren Müge Anlı, sosyal medyada tepki çekti

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programına katılan genç kadına söylediği "Biz sınavda ter dökerken sen kısır yiyordun görümcelerinle" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı Anlı'nın bu hareketini eleştirdi.

Afyonkarahisar'da yaşayan Sultan Kurum, ailesinin onayı olmadığı 12 yaşındayken anlaştığı eşi ile 14 yaşında evlendi. Müge Anlı'nın canlı yayına katılan Kurum, 31 yaşındaki eşi Metin Kurum ile 14 yaşındaki oğlu Yunur Emre'nin kaybolduğunu iddia etti. Sultan Kurum ile Müge Anlı arasındaki diyalog ise programa damga vurdu. Müge Anlı'nın Sultan Kurum'a yönelik olarak "Biz sınavda ter dökerken, sen kısır yiyordun" demesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

YASAK AŞK ŞÜPHESİ

Eşi ve oğlunun soba almaya gidiyorum diyerek evden ayrıldıklarını ve bir daha geri dönmediklerini belirten Sultan Hanım'ın anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. Sultan Kurum, eşinin ortadan kaybolmadan 1 ay önce Selda isminde bir kadınla yasak aşk yaşamaya başladığından şüphe duyduğunu söyledi.

"KISIR YİYORDUN GÖRÜMCELERİNLE"

Yayına bağlanan Metin Bey, oğlunun yanında olduğunu ve eşinden boşanmak istediğini söyledi. Sultan Hanım'ı suçlayan Metin Kurum, yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi. Sultan Kurum, canlı yayına telefonla bağlanan eşine oğlunun sağlık durumunu sormadan önce başka konular açarak tepki gösterdi. Kurum'un anlattıklarına sinirlenen Müge Anlı ise "Yani biz sınavda ter dökerken sen kısır yiyordun görümcelerinle" diyerek erken evlenmesine tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Müge Anlı'nın programına katılan kadına sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok kullanıcı Anlı'nın bu hareketini 'yakışıksız' bulduğunu dile getirdi.

İşte Anlı'ya gelen tepkilerin bazıları:

Programına katılan genç kadını eleştiren Müge Anlı, sosyal medyada tepki çekti

Programına katılan genç kadını eleştiren Müge Anlı, sosyal medyada tepki çekti

Programına katılan genç kadını eleştiren Müge Anlı, sosyal medyada tepki çekti

ZAZA'CA KONUŞAN KONUĞU YAYINDAN ALMASI DA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Müge Anlı'nın daha önceki bir programında Siverek'ten canlı yayına bağlanan kadın Zazaca konuşmaya başlayınca Anlı, "Anlamadığımız bir şeyi yayına vermemizin bir anlamı yok" demişti. Zazaca konuşan kadının söylediklerinin çevrilmesi üzerine telefon bağlantısı tamamen kesilmişti. Müge Anlı'nın bu hareketi kamuoyunda büyük tepki çekmişti ve Anlı'nın özür dilemesi istenmişti. Anlı, "Özür dilemeyeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (57)

DOGRUYOL:

ALIN BUNU YAYINDAN ARTIK INSANLARI KÜCÜMSEYEN IRKCI KALITESIZ ZIR CAHILIN TEKI

21
69
yanıtYanıtla
MERVE:

DOGRUYOL: Kardeşim sen yolu şaşırmışsın ben sana diyim

yanıt20
yanıt9
Zavallıya:

Her yoruma cevap yazmak zorundamısın?Bu kadının programına yorumcu aranıyormuş.koş

yanıt1
yanıt5
hadı len:

izlede konusun ıskembeden sallamayın

yanıt4
yanıt1
MERVE:

Tamam kadının üslubu biraz sert oda yaptığı işten kaynaklı ama kesinlikle doğru noktalara değiniyor. Boşuna Feminizm havalarına girmeyin yani. Küçümsediği falanda yok aksine kadınlarımızın güçlü olmasını istiyor.

70
12
yanıtYanıtla
HAKKI:

Feminist erkek düşmanı bu kadın, bunu destekleyen erkeklerin beyninden zoru vardır

yanıt7
yanıt14
Hamza:

Doğru söylemiş. Herkes hakettiğince yaşar.

44
11
yanıtYanıtla
MERVE:

TEBRİKLER HAMZA.

yanıt8
yanıt3
BİR VATANDAŞ:

bu kötü yorum yapanlar mügeyi hiç tanımayıp ne demek istediğini anlamayan topluluk.

25
7
yanıtYanıtla
Nur:

Güzel demiş Müge. Ah biz senin gibi olamıyoruz, yapamıyoruz deyip kendilerini zavallı göstermeyi seven ve bir o kadar da tembel ve yüzsüz kadınları görünce sinir oluyorum.

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title