Haberler

10 Yaşındaki Zeynep'e Hafızlık Tacı

FETHİYE'de 6 ayda Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafız olan 10 yaşındaki Zeynep Kara'ya, Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından hafızlık tacı takıldı.

FETHİYE'de 6 ayda Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafız olan 10 yaşındaki Zeynep Kara'ya, Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından hafızlık tacı takıldı.

Cumhuriyet İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra eğitimine 1 yıl ara vererek geçen Haziran ayında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Huriye Koyuncu Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimine başlayan Zeynep Kara, hafız oldu. Kuran-ı Kerim'i tümüyle ezbere okuyabilen Kara için Fethiye Müftülüğü'nde taç takma töreni yapıldı. Kara, törende okuduğu Kuran'ı, uğradığı bombalı terör saldırısından şehit olan Mardin Derik İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün ruhuna hediye etti. Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu hafızlık tacı taktığı Kara'ya Kuran-ı Kerim hediye etti. Zeynep Kara'nın 6 ay gibi kısa bir sürede hafızlık eğitimini tamamladığını anlatan Müftü Kadıoğlu, 2014 yılında açılan Huriye Koyuncu Yatılı Kuran Kursu'nun önemli bir hafızlık merkezi olacağını söyledi. Hayırseverlerin desteğiyle Karaçulha Mahallesi'nde hizmete giren Beş Kadı Kur'an Kursu'nda da önemli hafızlık çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Kadıoğlu, 2 yıl geçmeden hafız öğrenciler yetiştirmekten büyük gurur duyduklarını kaydetti.

- Fethiyemuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oğuzhan Kadıoğlu Zeynep Kara Fethiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title