Haberler

10 Gün Önce Doğum Yapan Sosyal Medya Fenomeni Eylül Öztürk Kilolarından Kurtuldu

Güncelleme:

10 gün önce doğum yapan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, bütün kilolarından kurtuldu. Öztürk'ün son haline takipçilerinden tebrik mesajı yağdı.

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, 25 Şubat'ta ilk bebeği Ozan'ı kucağına aldı. Yurt dışında doğum yapan Öztürk, kısa sürede tüm kilolarında kurtuldu.

Özel hayatını sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Eylül Öztürk, son fotoğraflarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bahçıvan giyerek fotoğraf çekimi yapan Eylül Öztürk'ün düz karnı ise takipçilerinden alkış topladı.

10 Gün Önce Doğum Yapan Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci Kilolarından Kurtuldu

TÜM KİLOLARINDAN KURTULDU

Gelen mesajlar üzerine açıklama yapan Eylül Öztürk, kullandığı özel bir korse sayesinde tüm kilolarından kısa sürede kurtulduğunu söyledi.

10 Gün Önce Doğum Yapan Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci Kilolarından KurtulduEylül Öztürk'ün yeni hali

"ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM"

İlk bebeğini kucağına aldıktan sonra açıklama yapan Öztürk, "Sevgili arkadaşlar çok yorucu bir 28 saat geçirdim. Mahvoldum, öldüm öldüm dirildim ama bebeğimiz gayet sağlıklı. Ben gayet sağlıklıyım. Arada Kenan baygınlık geçiriyor gibi olsa da o da sağlıklı. Arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok tatlısınız, en kısa zamanda sizlerle olacağım. Bebeği görmeniz lazım, çok tatlı. Bu süreçte en büyük destekçim eşim oldu" ifadelerini kullandı.

10 Gün Önce Doğum Yapan Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci Kilolarından Kurtuldu

Eylül Öztürk, 2017 yılında Kenan Barış Özkan ile dünyaevine girmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eylül Öztürk Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ADA:

acaba bu kadının vatana millete ne faydası var

12
2
yanıtYanıtla
ADAna:

2 ÇİFTE TÜP BEBEK HEDİYE EDİYOR BU HAFTA MESELA BU OLABİLİR Mİ FAYDASI ? PEKİ SENİN NE FAYDAN VAR ACABA

yanıt1
yanıt1
Erguvan:

Yalnız dikkat etsinler tüp bebekler karışmasin

yanıt0
yanıt0
kadın:

bu kim ya ilk defa görüyorum

8
0
yanıtYanıtla
Ps:

Ya kim ne yaparsa yapsin da şu dövme meselesi kendini hunharca karalama cabasi ney anlamiş degilim.neyse gözüm kaniyor bakinca hicte izlemiyorum bunlari.

5
0
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

tipe bak çay demle

3
1
yanıtYanıtla
ASLI:

BENDE BEBEK İSTİYORUM. BENİM KİLO ALMAK GİBİ BİR DERDİMDE YOK ZATEN YETERİ KADAR KİLOLUYUM.

0
3
yanıtYanıtla
Hazırsın sen:

Zaten her gören hamile sanıyordur.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

ADAM BAYA BAYA YAKIŞIKLI KARİZMA FIRLAMIŞ UZAYA CIKMIŞ.

0
2
yanıtYanıtla
yakışıklı:

yakışıklı görmesek bize yutturacaksın nerdeise

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title