Haberler

Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı

Güncelleme:

Zeyrinburnu Sahili'nde bindiği taksiden inerek denize atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Denizden çıkarılan kadının üşümeye başlaması üzerine bölgede bulunan vatandaşlar üzerine battaniye örttü.

İstanbul Zeytinburnu Sahili'nde bindiği taksiden inerek denize atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Genç kadını bindiği taksinin sürücüsü ile sahilde bulunan seyyar satıcı denizden çıkardı.

Olay Zeytinburnu Sahilinde 00: 30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Aksaray'dan taksiye binen 46 yaşındaki G.E. adlı kadın Zeytinburnu Sahiline geldiği sırada taksiden inerek koşarak denize atladı. G.E.'nin denize atladığını gören ismi öğrenilemeyen taksi sürücüsü ve sahilde bulunan bir seyyar satıcı G.E.'yi denizden çıkardı.

ÜZERİNE BATTANİYE ÖRTTÜLER

Olayı görenlerin haberi vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kadının üşümeye başlaması üzerine bölgede bulunan vatandaşlar üzerine battaniye örttü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı G.E. ambulansa alınarak Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (4)

KIRBA:

seyyar satıcılar, kağıt toplayıcıları, çöpçüler, inşaat işçileri. . . Allah sizlerden razı olsun. Bir sürü insan bir sürü bebek sizin sayenizde bulunuyor kurtarılıyor.

43
1
yanıtYanıtla
Müjde:

Neredeyse Rabbine kavuşup, bu hayatın kötülüklerinden kurtulacakmış. Allah onun kendisini Allah''a kurban olarak sunmasını kabul etmemiş ve dünya hayatına geri göndermiş. Eğer Allah dileseydi ve intiharını kabul edip katına alsaydı, cennet bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipekten minderlere yaslanıp, canının çektiği her kuşun etinden doyasıya yiyecek, devamlı akan soğuk ve taze süt nehirlerinden ya da isterse tesnim aromalı taze bal şerbetlerinden kana kana içebilecekti. Ama dünya onu salmadı.

1
7
yanıtYanıtla
G.K:

Ordaki hayati buradaki vücutla düşünüyorsunuz bu vücut orda olmayacagina göre mutlaka oradaki hayat cok farklı ve güzeldir önemli olan orayı başarmak ama KADIN in kim bilir ne derdi vardi kolay mi kendine kıymak. ALLAH yardimcisi olsun.

yanıt0
yanıt0
Yorumsuz:

Kinamayalim kim bilir ne problemleri vardi biemezsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title