Haberler

Yusuf Güney Tarafından Darp Edildiğini İddia Eden Genç Kadın, Kavganın Detaylarını Anlattı

Güncelleme:

Şarkıcı Yusuf Güney'in Bebek'te buluştuğu kız arkadaşını darp ettiği iddia edildi. Güney'in darp iddialarını kesin bir dille yalanmasının ardından '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan genç kadın, şarkıcının kendisine tokat attığını söyledi.

Ünlü popçu Yusuf Güney'in sosyal medya üzerinden tanıştığı Deniz Ç.'yi Bebek'te eğlence mekanında buluşup eğlendikten sonra bindikleri takside hesabın fazla olması nedeniyle darp ettiği ileri sürüldü. Yusuf Güney, haberlerin ardından '2. Sayfa' programına konuk olarak iddiaları yalanlayıp tersine kendisinin darp edildiğini söyledi.

"YUSUF BİR HAREKETİMDEN RAHATSIZ OLMADI"

Yusuf Güney'in açıklamalarından birkaç gün sonra aynı programa telefonla bağlanan Deniz Ç., yaşanan kavganın iç yüzünün şöyle anlattı: "Biz öncesinde Kuruçeşme'de içmeye başladık. Oradan başka bir yere geçtik. Yusuf'un dediği gibi benim bir hareketimden rahatsız olmadı orası kesinlikle yalan.

Yusuf Güney'in Darp Ettiği İddia Edilen Genç Kadın Kavganın Detaylarını Anlattı

"TANIMADIĞI KADINLAR HAKKINDA BÖYLE KONUŞAN BENİM HAKKIMDA DA KONUŞUR"

Mekandaydık karşı masamızda 4 tane kız oturuyor. Ben Yusuf'a kızlar için 'bu kızlar bizi çekmeye çalışıyor garsonlara söyler misin bizi çekmesinler' dedim. Yusuf'ta 'bunlar erkeklere para ödetmeye gelen kızlar' dedi bende sinirlendim. Sonra hesabı kendim ödemek isteyerek 'tanımadığın kadınlar hakkında böyle konuşuyorsa benim hakkımda da konuşursun' dedim. Sonra hesabı ben ödedim. Mekandan çıktık.

Yusuf Güney'in Darp Ettiği İddia Edilen Genç Kadın Kavganın Detaylarını Anlattı

"SEN KİMSİN DE HESAP ÖDÜYORSUN?"

Konuyu kapattığımızı düşündüm ama o kapatmamış. Bana takside 'sen kimsin de hesap ödüyorsun' gibi şeyler söylemeye başladı. Konuştuklarının farkında değildi. Çok sinirlendim böyle konuştuğu için taksiyi kenara çektirip inmek istediğimi söyledim.

"YUSUF BANA TOKAT ATTI"

Ben inmek isteyince bana küfür ederek bir şeyler söyledi. Taksiden inmeye çalışırken benim kolumdan tuttu ve inmeme izin vermedi. Ben de inmek için çabalarken ona tekme attım. Bunun sonrasında bana tokat attı. Ben bundan dolayı karşılık verdim de birbirimize girdik. Tokadına karşılık verdim yani ben.

Yusuf Güney'in Darp Ettiği İddia Edilen Genç Kadın Kavganın Detaylarını Anlattı

"İNSAN YERİNE KOYDUĞUM İÇİN ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKTİM"

Yanımızda iki arkadaşımız vardı onlarda olaya şahit. Onlar aralarında konuşup bizi karakolda buluşturdular. Yusuf kariyerinden olmasın diye ben şikayetimi geri çektim. Ben onu insan yerine koydum da böyle bir şey yaptım yapmamam gerekiyormuş. Şimdi olsa yapmazdım. Biz Yusuf'la Instagram da tanıştık."

YUSUF GÜNEY: ASIL DARP EDİLEN BENİM

Şarkıcı Yusuf Güney, bir kadını darp ettiği yönündeki haberler hakkında "Benim böyle bir şey yapacağım kimin aklına gelir. Onun isteği üzerine gece dışarı çıkarak güzel bir mekana gittik. Ben alkol almıyorum ama o aldı. Türkiye'de sıkıntılı algılanabilecek hareketler yaptı. Bizde kalktık. Orada hesapla alakalı ufak bir olay oldu güldük hallettik. Sonra taksiye binince başka mekana gitmek istedi ancak ben istemedim sonra birden argo kelimeler kullanarak bağırmaya başladı. Takside bana saldırmaya başladı. Arkadaşı da vardı oda şok oldu ben de sonra kendisini zaptetmedik çıldırdı.

Yusuf Güney'in Darp Ettiği İddia Edilen Genç Kadın Kavganın Detaylarını Anlattı

Taksiyi kenara çektirdim indik saldırmaya devam etti. Sonra olayı ben yapmışım gibi polis çağırdı. Polisler geldi karakola gittik karşılıklı şikayetçi olduk. Benim elim ayağım her yerim mosmor oldu gidip darp raporu aldım. Bunu yapanda kız arkadaşım. Asıl darp edilen benim ben lafını bile etmedim. Kendisinde de hiçbir şey yok. Buna rağmen şikayetçi oldu." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Güney Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Atanin kizi:

Azindan allah dusmeyen adamdan her zaman korkarim

3
82
yanıtYanıtla
Neden:

Düşüncene katılmıyorum!!

yanıt51
yanıt1
MEMOCAN:

KADININ BEYANI DİREK GÖZ ÖNÜNE ALINMASINA KARŞIYIM. BU YASAYI DEĞİŞTİRİN.

28
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BENCEDE MADEM EŞİTİZ YASALAR ÖNÜNDEDE EŞİT OLALIM

yanıt5
yanıt0
hüseyin erkek:

bırakın lan şu adamın peşini artık. . . . . .

13
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Anlaşıldı bu işin kara kutusu taksici, o konuşmadan gerçekler anlaşılamayacak

13
0
yanıtYanıtla
Okadar:

Bende bu magazincilere karşıyım insanları birbirine düşüren sözde duyumlarla konuşan aslında iftira atan bu magazincilere karşıyım

10
1
yanıtYanıtla
YSNOKR:

Allah canını sesini alsında kurtululalım yusuf yusuf allah belanı verecek yusuff. . . .

0
8
yanıtYanıtla
birisi:

neden hep kadınlar haklı niye kimse sorgulamıyor olay ne durduk yere mi oldu iyiymiş kadın erkek esşittir derler lakin bişey oldugumuda ben kadınım yapamzsın edemezsin işine geldimi eşit gelmedimi ben kadın oh ne ala

6
1
yanıtYanıtla
keten pere:

saçma sapan iş ler peşinde bu mıllt

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title